VRAĆANJE SEBI, 11.11.

Stres, nezadovoljstvo, briga, napetost, nesigurnost, loši odnosi – znak su da nismo svoji, nismo u sebi. Velik dio naše pažnje nalazi se „izvan nas“, u temi ili temama koje nas muče.

Naš um je vrlo vješt i moćan te se može istovremeno baviti mnogim stvarima od kojih smo nekih svjesni, a nekih ne. Naši osjećaji, kao i stanje napetosti ili opuštenosti, pokazuju nam jasno koliko je naš um u miru, a koliko u borbi ili nekoj vrsti nastojanja.

To ne znači da nešto nije u redu s tim da se tako osjećamo. Više se radi o tome koliko se dugo i koliko jako izgubimo u tom stanju uma. Radi se o razini svjesnosti da smo tada u priči našeg uma, „filmu“ koji nije stvaran, pa makar govorio o stvarnoj postojećoj situaciji. Film je film, bez obzira kakva je radnja.

Kada se potpuno izgubimo u filmovima našeg uma, u pokušajima da riješimo probleme, da mijenjamo druge, u kalkulacijama, razmišljanjima, strategijama i razočarenjima, to je znak da smo zaboravili na sebe, na svoje istinske osjećaje, na svoje pravo biće. Što su misli više raštrkane i što dublje odemo u svrdlanje po temi, to se lošije osjećamo, to smo dalje od sebe. Možda smo čak i konstantno „tamo“, u glavi, u mislima. Možda čak nikada nismo niti iskusili kako je to zaista biti „ovdje“.

Na ovom seminaru bit ćemo „ovdje i sada“, u čistoći svoga bića, onoliko duboko koliko si to možemo dozvoliti – da osjećamo sebe, da nikud ne jurimo i ne bježimo, za ničim ne tragamo, da uživamo u sebi i svojim osjećajima, u onome što radimo, i u drugim ljudima. Pogledat ćemo što nas sprječava da tako živimo i u svakodnevnom životu.

Kroz prepoznavanje ovih „odlazaka“ te kako i zašto to radimo, dobit ćemo veću svjesnost i moć da u svom svakodnevnom životu budemo više svoji i u sebi. Jer tu, u nama, je sve što nam treba. Sva rješenja, sva mudrost i inspiracija, sva sreća i ljubav. Sva milina i bogatstvo života. Kada to osjećamo, hrabriji smo, otvoreniji, zadovoljniji, mirniji, produktivniji… i još puno toga.

U ovome će nam pomoći razumijevanje Tri principa psihološkog i duhovnog blagostanja (Um, Svijest i Misao), još zvanih i Urođeno zdravlje. Ovi principi temelj su svakog ljudskog iskustva, elementi od kojih se naša iskustva stvaraju, iz trenutka u trenutak.

Dobrodošli ste na bilo koji ili sva 4 seminara. Seminari će se održati od 11.00- 14.15 h, jednom mjesečno.

Datumi:

11.11.2017.

02.12.2017.

13.01.2018.

10.02.2018.

_______________________________________

Cijena: 220kn po seminaru

Molimo obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

Molim prijavite svoj dolazak unaprijed, Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

Seminari se sastoje od jednostavnog razgovora i druženja, možemo reći „bivanja“, kroz koje dolazi do dubokih unutarnjih spoznaja.One uzrokuju pomake u svijesti i promjene u percepciji, otpuštanje psiholoških obrazaca i potisnutih emocija, bez upotrebe ikakvih vježbi i tehnika. Život postaje jednostavniji i lakši, a istovremeno bogatiji i ispunjeniji.

Tri principa – Urođeno zdravlje

Tri principa (Um, Svijest i Misao) se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.  Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Svjedočanstva: http://romanadekic.com/svjedocanstva.php

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

link: http://www.romanadekic.com/seminar_zagreb.php

romana_dekicO voditeljici:

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

Što su Tri principa? 

https://www.youtube.com/watch?v=W7CKCKFpn8Y

 Primjena Tri principa

https://www.youtube.com/watch?v=KWRP8RCZCtk

FB: https://www.facebook.com/romanadekic1

FB Tri principa: https://www.facebook.com/3p.lifetransformation