//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DOGAĐANJA, Joga smijeha, Joga za djecu i roditelje, Komunikacija, OBAVIJESTI, OPUŠTANJE ZA TIJELO I DUŠU, Roditelji i djeca, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Smijeh, Smijeh, Za djecu i roditelje, ZDRAVLJE

Roditelji i djeca – YOGA SMIJEHA: SMIJEMO SE ZAJEDNO 28.10.

Obavještavamo naše male vježbače i njihove roditelje u programu “ Family yoga – vježbajte zajedno”, da se ove subote, 28.10. 2017. od 10.30 -11.30 sati možete uključiti u nešto posebno i drugačije! 

Nakon naših već poznatih radionica relaksacije smijehom i seminara smijeha za odrasle, srdačno vas pozivamo na novu radionicu koju smo pripremili za vas i vaše najmlađe.

S veseljem vas pozivamo na sudjelovanje u radionici:

   Roditelji i djeca „ Smijemo se zajedno!”

smijeh djeca i roditeljiNaša su djeca vesela, spontana. Izražavaju svoju radost na puno načina i puno se smiju. Većina djece osmjehne se i do 300 puta na dan, a za to im ne trebaju vicevi i sitkomi. Dobra je vijest da se i mi odrasli možemo prisjetiti takvog stanja duha, da možemo probuditi u sebi dječju radost i smijeh bez razloga. Već znamo da je relaksacija smijehom idealna za to. A još je i ljepše kada je možemo raditi u društvu vlastite djece. Time poboljšavamo našu komunikaciju, bliskost i povjerenje. Prisutni smo u sadašnjem trenutku, posvećeni sebi, smijehu i svome djetetu. Pokazujemo im da smo i mi poput njih, da se znamo opustiti i prepustiti.

Na radionici ćemo se lagno istezati, vježbati, disati i raditi vježbe smijeha:). Posvetiti ćemo se jedni drugima kroz igru i smijeh.

Voditeljica radionice: Valentina Livaić, certificirana voditeljica „yoge smijeha“

Cijena radionice je 50 kn (cijena uključuje jednog roditelja i jedno dijete). Za naše članove, koji subotom vježbaju Family yogu, cijena radionica je uključena u mjesečnu članarinu.

Što nas je više – više je smijeha! Pozovite prijatelje! Pozvani su svi, bez obzira jeste li već bili kod nas na vježbanju ili smijehu ili nam sada dolazite prvi put.

Trajanje radionice: 60 min.

Vrijeme održavanja: subota, 28.10. 2017. od 10.30 -11.30 

PAŽNJA! iznimno počinjemo sat vremena kasnije (možete dulje spavati 🙂

Mjesto održavanja: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1 ( IV. kat) 

PREDBILJEŽI ME

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.968 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.478 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: