SAMOMASAŽA I ENERGIJA DODIRA – ZA LJEPOTU ŽIVLJENJA

U ovoj radionici upoznat ćemo se, teoretski i praktično, sa energijom dodira, koja nam je svima na raspolaganju. Naučit ćemo i odmah primijeniti, jednostavne tehnike koje nam mogu pomoći smanjiti napetost tijela, otpustiti stres, olakšati bolove, opustiti nas i time unijeti više ljepote i lakoće življenja u naš svakodnevni ritam života.

Jednostavnim dodirom pojedinih točaka na tijelu, i laganim pokretima masaže glave, vrata, ušiju, leđa, ruku možemo pomoći sebi da se osjećamo bolje i time lakše nosimo sa izazovima života.  

Svakodnevni ritam života, u kojem često žurimo na posao, radimo za računalom satima, idemo sa sastanka na sastanak, putujemo često, vodimo računa o obiteljskim obvezama, ostavlja nam malo vremena  za nas same.

Još je zahtjevnije obavljati i usklađivati sve poslove i obaveze kad smo umorni, iscrpljeni,  kad  nas bole leđa, kad nam se iznenada ujutro ukoči vrat pa ne možemo okrenuti glavu, ili nas glavobolja dodatno iscrpljuje i onemogućava koncentraciju na ostale važne stvari koje nas još čekaju….

Zašto energija dodira i samomasaža?

Dodir je od postanka čovjeka najvažnije „sredstvo“ kojim možemo tako brzo i učinkovito razriješiti tegobe koje se manifestiraju na našim tijelima. Odgovarajućim dodirom rastvaramo blokade do kojih dolazi zbog svakodnevnog stresa i napora kojima smo izloženi. Na taj način pomažemo energiji da se pokreće i neometano kruži našim tijelom i na taj način  doprinosimo (p)održavanju zdravlja.  Lako i brzo uče se osnovni pokreti, tehnika je dostupna svima koji žele pomoći svom tijelu da se osjeća bolje.  Možemo je prakticirati više puta tijekom dana, po 5-10 min, iskoristiti vrijeme za primjenu tehnika  dok nešto čekamo, u pauzi na poslu, dok se vozimo nekim prijevoznim sredstvom, dok gledamo omiljenu TV seriju…

Kome je radionica namijenjena?

Ženama i muškarcima svih životnih dobi koji žele svaki dan napraviti nešto dobro za sebe, naučiti nešto novo što je moguće jednostavno uklopiti u svoj dnevni ritam ili razmijeniti i podijeliti svoja iskustva sa najbližim članovima svojih obitelji.

O voditeljici radionice:

Branka Barović, dipl. oecc, maserka,  NLP majstorica, trenerica, NLP coach, majstorica i učiteljica reikia, uz dugogodišnje poslovno iskustvo, u radu s klijentima bavi se i različitim vrstama rada na tijelu. Vodi radionice za osobni rast i razvoj. Prenošenjem znanja i iskustva stečenog tijekom godina uspješnog usklađivanja poslovnog i osobnog života želi i dalje poticati osobe na unaprjeđenje i održavanje kvalitete života.

Vrijeme održavanja:   28.10.2017., subota , od 12.00 – 15.00 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4 kat, Zagreb

Vaše (kratkoročno) ulaganje (za dugotrajnu korist) : 250 kn

Pogledajte popuste!

* popust ostvaruju članovi Apolon centra, studenti, đaci umirovljenici i nezaposleni (radionica iznosi 200 kn)

** popust za rane prijave – early bird ušteda – ukoliko izvršite uplatu do četvrtka 26.10.2017. ( radionica iznosi 200 kn)

*** prvih troje prijavljenih ostvaruju popust! (radionica iznosi 200 kn)

Sve informacije o broju računa za uplatu i early bird uštedu na mob. 091 53 192 59 ili mailom : brankabarovic@gmail.com

PREDBILJEŽI ME!