NLP- jezik mozga u praktičnoj primjeni

Ne bi li nam bilo lijepo kada bismo znali kako možemo, svaki puta kad želimo nešto napraviti, to izvesti baš onako da dobimo najbolje rezultate?
Kada bismo mogli naše osjećaje napraviti pozitivnima, naša ponašanja efikasnima, a naša mišljenja tako da navijaju za nas i da naše tijelo automatski odabere put koji će biti najbolji za nas u privatnom i u poslovnom životu …
NLP je skup tehnika, vještina i znanja za poboljšanje kvalitete života !
NLP nam daje odgovor na pitanje koji je jezik mozga koji dovodi do određenog stanja!

Dođite na besplatno 2,5 satno NLP druženje uz kavu ili čaj i pokupite nova znanja i vještine, odgovore na pitanja i popuste za nadolazeći praktičarki trening.
Vidimo se!

NLP – nas uči da je komunikacija odnos koji imamo prvenstveno sami sa sobom
– kako skupljamo informacije iz svijeta i pretvaramo u naša sjećanja, osjećaje, i ponašanja, a isto tako da razumijemo da i drugi to isto rade
– što možemo napraviti da bi si olakšali procese koji našu pažnju privlače i okupiraju i brže razriješili nedoumice i unutarnje sukobe koje imamo
– koju strategiju odabrati da bude uspješna ili kako naći i odabrati onu koju trebamo baš u tom trenutku
– izoštrava sva naša osjetila kako bi postali svijesni razlike onoga što znamo i onoga što smo sami popunili praznine da bi naša priča bila potpuna
… i još puno puno toga…

Mjesto događanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 (4.kat)

Sudjelovanje: besplatno, tj. donacija prema želji/ mogućnostima za podržavanje odvijanja programa, koja se prihvaća sa zahvalnošću.

Napomene:

Molimo da se za radionicu unaprijed predbilježite, jer je broj mjesta ograničen, te dođete na vrijeme, pet do deset minuta prije, da se stignete u miru udobno smjestiti.

Također ljubazno molimo da se držite rasporeda i ne dolazite pola sata ili sat vremena prije početka, jer se u to vrijeme odvija drugi program vježbanja u centru. Preuranjenim  dolascima prekidate grupu koja vježba, a i nepotrebno ćete dulje čekati.

O voditeljici: Dorotea Pavlišek se prvi put s NLP-om susrela 2000-te godine i odmah ga zavoljela. Od onda do sada obrnula ga je i uzduž i poprijeko i napokon dočekala 2013-tu i postala trener, a sada je i otvorila svoju firmu i živi svoj san!!

PREDBILJEŽI ME