VINYASA FLOW YOGA

Kada?  utorkom i petkom od 20:00 – 21:15 sati.

Gdje?  Apolon centar, Derenčinova 1/IV (kod Kvatrića).

Što vježbamo? Power yogu Vinyasa Flow u skladu sa vašim potrebama i kapacitetima.

Početak grupe: utorak, 10. 10. 2017. u 20.00 h 

Prvi sat besplatan.

Kakva je to yoga? Dinamičan stil yoge koji osnažuje, jača dišni sustav i cirkulaciju, povećava kapacitet pluća, vraća pokretljivost, fleksibilnost i snagu tijelu, oslobađa tijelo štetnih toksina, suvišne težine i stresa. Pokret se tečno povezuje sa dahom, uravnotežuje protok energije i vraća cijeli organizam u prirodnu ravnotežu tijela i uma.

Za koga je? Ako ste već prakticirali jogu, iskusniji ste, pridružite nam se. Unaprijedite tehnike, naučite više o blagodatima joge u praksi. Ako ste početnik u jogi, bez većih zdravstvenih tegoba i  spremni na malo intenzivniji trening i tjelesni napor, dođite naučit ćete :). Mala grupa.

Ivan Idžojtić - vranaDobrobiti:

  • vježbe disanja
  • poboljšajte držanje
  • poboljšajte cirkulaciju
  • otpustite suvišnu težinu
  • povećajte gustoću kostiju i zglobova
  • povećajte pokretljivost i koordinaciju
  • otklonite stres
  • umirite živčani sustav
  • izgradite zdravu svijest o sebi

♥ OSJEĆAJTE SE BOLJE, UGODNIJE U SVOM TIJELU, BEZ OBZIRA NA TJELESNU SPREMNOST ILI PRETHODNO ISKUSTVO VJEŽBANJA ♥ NOSITE SE LAKŠE SA SVAKODNEVNICOM ♥ UČINCI REDOVITOG VJEŽBANJA  BRZO SU VIDLJIVI

Koliko je velika grupa? Mala grupa. Mjesta se brzo popunjavaju, a budući da znate da smo i mala, ali slatka dvorana, te mjesta za vježbanje nema neograničeno, predlažemo da se predbilježite i svoje mjesto rezervirate što prije.

Instruktorica: Katarina Luketina 

200 satni program za učiteljicu joge završila 2013. g u Sangha Om yoga školi u Zagrebu kod Snježane Nine Vukas. Dinamične stilove joge (uglavnom ashtangu, vinyasu i dr.) redovito i aktivno prakticira od 2009. godine do danas. Tijekom tih godina vježbala je u svim većim joga studijima u Zagrebu. Posebno je zahvalana svojim učiteljima: Snježani Nini Vukas, Sandri Đidara Bianco, Tomu Richteru, Marcu Biancu, Ivi Mertić, Andrei Vidas, a trenutno ju najviše inspirira rad Meghan Currie. Po zanimanju je još i arhitektica diplomirala na Arhitektonskom Fakultetu u Zagrebu 2006. te se aktivno bavi održivom arhitekturom (posebno gradnjom prirodnim materijalima). Završila je 72 satni permakulturni tečaj, 6 modula (prvi stupanj) tečaja za voditelja obiteljskih konstelacija (kod Almeke i Maxa Dauskardt), te prakticira meditaciju kod učitelja Mislava Brečića.

Posebno je zanima način na koji psihički i duhovni procesi (unutarnji svijet) utječe na naše fizičko tijelo i općenito svijet oko nas, te neumorno i dalje traga za spojnicom tih svjetova.

Jogu vodi s naglaskom na pravilno anatomsko poravnanje u pozicijama, ali i s obzirom na promjene u prirodi, mjesečeve mjene, te raznolike potrebe i zahtjeve polaznika.

Predbilježite se i isprobajte Power yogu! Prvi sat besplatan

Mjesto: APOLON STUDIO , DERENČINOVA 1/4.kat

Molimo najave za prvi sat na: apolon.studio@gmail.com

PREDBILJEŽBE