//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, Kretanje, OBAVIJESTI, Tai chi chuan, TAI CHI CHUAN (UMIJEĆE CHIJA), Tai Chi u prirodi, TEČAJEVI VJEŽBANJA, VJEŽBE U PRIRODI, ZDRAVLJE

Tai chi treninzi u prirodi

Tijekom mjeseca srpnja 2017. treninge Tai chija selimo iz dvorane u prirodu i vježbamo u Maksimiru. Nalazimo se svakog ponedjeljka, počevši od 03.07.2017., u 19.00 sati. Vježbamo u prirodi, ako nam to vremenske prilike dopuštaju, a u slučaju kiše, trening se odgađa. Srdačno pozivamo sve, i potpune početnike :)!

Vrijeme održavanja: svakog ponedjeljka u srpnju 2017. (03.,10., 17., 24. i 31. 07.) od 19.00 -20.30 h

Mjesto sastanka: Maksimir, Vidikovac, s gornje strane. Molimo dođite nekoliko minuta ranije, jer ćemo zajedno u grupi odšetati do livade na kojoj ćemo vježbati. Stoga, ako zakasnite, morat ćete nas tražiti :).

DOBROBITI VJEŽBANJA U PRIRODI: Na travnjaku parka Maksimira ćete se već nakon pola sata osjećati preporođeno. Pokreti koji se izvode rastežu mišiće omogućavajući nesmetan protok energije kroz tijelo (chi upravo i znači: energija), što je presudno za zdravlje. Vježbanje opušta ne samo tijelo, već i um, a vježbanje u prirodi je mnogo privlačnije od boravka u zatvorenom prostoru. Prodišite i riješit ćete se nakupljenog stresa i umora! Napomena: poželjno je da ponesete sredstvo protiv komaraca. Svi ste dobrodošli, bez obzira jeste li se susreli već s Tai chijem ili ne znate ništa o tome.

Sudjelovanje: 30 kn po dolasku

Svaki vaš dolazak ljubazno molimo ranije najavite pozivom ili SMS porukom voditeljici Snježani.

INFORMACIJE I NAJAVE: Snježana, 091/ 370 51 54

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.227 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: