//
sada čitate...
DOGAĐANJA, Joga za kralježnicu, YOGA, ZDRAVA PREHRANA, ZDRAVLJE, ČLANCI -ZANIMLJIVOSTI

Dragoj Višnji želimo sretan rođendan!

Višnja Gašparić

Sretan ti rođendan draga naša Višnja!

Želim ti,  draga Višnja, draga moja prijateljice i draga naša bivša učiteljice joge u Apolonu, koje se svi rado sjećamo sada kada si u dalekoj nam Kanadi, želimo ti sretan i veseo rođendan, puno, puno sreće i neka ti je svaki dan ispunjen mirom, ljubavlju i radošću!

I svim onim što je najbolje za tebe :)!

Volimo te i veliki zagrljaj šaljemo ti svi skupa,

Jasna i tvoji bivši polaznici

A sada pročitajte nešto korisno o višnjama: ljekoviti plodovi višnje

Osim što je ukusno voće u kolačima, sokovima i višnjevači, zašto nam višnja osim slatkokiselog okusa pruža istinski osjećaj opuštenosti i sreće? Znanstvenici su potvrdili zašto. Dvadesetak plodova višnje ima isti učinak kao aspirin ili ibuprofen, te su od pomoći svima koji boluju od reumatoidnog artiritisa, osteoartritisa i gihta. Višnje doprinose boljem oporavku mišića nakon treninga, smanjuju upalu mišića te su omiljeno voće sportaša. Višnje imaju i jako antioksidativno djelovanje zahvaljujući polifenolnim flavonoidima antocijanima, pigmentima koji im daju boju, a djeluju preventivno protiv neurodegenerativnih bolesti te ih nutricionisti preporučaju i starijoj populaciji. Višnje također imaju utjecaj na razinu triglicerida i lošeg kolesterola, pa time štite od srčanožilnih bolesti. Ako patite od nesanice, mogle bi vam pomoći. One sadrže malatonin, hormon koji potiče san. Da biste se dobro naspavali, probajte popiti čašu čistog soka od višanja prije spavanja.

Živjela nam Višnja!

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.223 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: