Nova BB radionica! KAKO (ZA)VOLJETI SEBE, 20.5.

Ako ste propustili praktično životno korisnu radionicu na temu asertivnosti, srdačno vas pozivamo na još jednu zanimljivu, interaktivnu i životno lako primjenjivu radionicu kreiranu od Branke Barović, iskusne trenerice i konzultantice, stručnjakinje za emocije i ponašanje, na temu: kako (za)voljeti sebe!

Izjave o pojmu Ljubavi svakodnevno slušamo, usvajamo, svjesno i nesvjesno, kroz sve što čujemo, vidimo, čitamo. Od najranijeg djetinjstva, učimo o Ljubavi kroz životna iskustva kroz koja prolazimo, učimo što Ljubav jeste, što nije, kakva bi trebala biti… Na osnovu svega proživljenog imamo svoja očekivanja, želje, ponekad i razočarenja. Često prihvaćamo neke mitove i zablude o Ljubavi, vjerujući u njihovu istinitost,  sami otkrivamo neke tajne koje nam drugi nisu otkrili  na vrijeme. Naš doživljaj ljubavi najčešće je puno više usmjeren prema drugima nego prema nama samima. Ponekad smo zbunjeni i pitamo se kako dalje. I kako to konačno naučiti (za)voljeti sebe.

O radionici: 

Ako želite saznati još ponešto o Ljubavi, vrlo sažeto, a lako primjenjivo, prepoznati prostore za vlastito unaprjeđenje, otkriti nešto novo, naučiti neke male stvari koje mogu olakšati naše putovanje, unijeti više ljepote i radosti u vaše živote ovo su teme koje ćemo dodirnuti:

  • Ljubav ili što su nas naučili do sada
  • Zablude o Ljubavi
  • Tajne o voljenju (sebe)
  • Prepreke na Putu Ljubavi
  • Kako otkrivati i živjeti Ljubav na nov način
  • Što to znači voljeti sebe
  • Jednostavne pet-minutne tehnike

Kome je namijenjena radionica?

Svima koji žele lakše i brže prepoznati osnovne elemente koji nam pomažu osvijestiti što je to Ljubav prema sebi, kako je prepoznati, kako je pokrenuti u nama, kako bi je mogli i primati izvana, izgrađivati je  i živjeti je stalno.

O voditeljici:

Branka Barović, dipl.oecc, osobna trenerica i konzultantica, NLP coach i NLP majstorica, uz dinamičan i uspješan poslovni dio života, posvetila je više od 25 godina proučavanju i istraživanju potencijala uma i mogućnosti lakšeg, radosnijeg i ispunjenijeg načina života. Kroz osobno iskustvo i kroz različite pristupe u radu, kroz svoje radionice interaktivno i zanimljivo prenosi  znanja i iskustvo osobama koje žele unaprijediti kvalitetu svojih života.

Vrijeme održavanja:  subota, 20.05. 2017., od 11:00 – 15:00 h

Mjesto održavanja: Apolon Centar, Zagreb, Derenčinova 1 /4. kat

Sudjelovanje:  250 kn

Prijave za radionicu obavezne na mob:  091 5319259 ili mailom: brankabarovic@gmail.com   , zaključno do petka, 19.05.2017. god.

Vaše mjesto na radionici rezervirano je uplatom iznosa na sljedeći žiro račun:

KRUGOVI ŽIVOTA usl. proizv. obrt

vl.Branka Barović, Voltino 34, Zagreb

IBAN HR1224020061140278656

Svrha uplate: Radionica 20.05.2017. , ime i prezime polaznika