MALA ŠKOLA ŽIVOTA: Kako imati više vremena?, 6.5.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1 /4.kat ( kod Kvatrića), Zagreb

Vrijeme održavanja: 06.05.2017. od 11.00 – 14.15

O radionici:

U današnjem ubrzanom načinu života mnogi se žale na nedostatak vremena. Uobičajen doživljaj je – puno je posla i obaveza, a malo vremena da sve obavimo.

Interesantno je da što smo ubrzaniji, to manje vremena imamo, zar ne? Nije li to čudno? Ne bismo li trebali imati više vremena, ako smo brži?!

To je stoga što vrijeme kao takvo ne postoji, već je ono, u stvari – naš doživljaj. Kreiran je kroz naše misli, naše stanje uma i stanje svijesti. I kao takav, kao nešto što nije fiksno i stvarno, podložan je promjeni. I sami ste doživjeli da vam vrijeme nekad prolazi brzo, nekad sporo – dakle vrijeme nije fiksno.

Kada uvidimo što je u stvari vrijeme i kako kreiramo svoj doživljaj vremena kroz Tri principa kreacije (Um, Misao, Svijest), počinjemo imati puno više vremena u svakodnevnom životu. Stignemo obaviti sve što želimo, s užitkom, bez žurbe i stresa. Puno smo opušteniji i većinu vremena se možemo osjećati kao na godišnjem odmoru, bez obzira kojom aktivnošću se u tom trenutku bavili.

Na seminaru ćemo detaljnije pričati o ovome i, nadam se, pomoći vam u većoj ili manjoj mjeri osloboditi se okova vremena.

Dobrodošli!

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

link: http://www.romanadekic.com/seminar_zagreb.php

_______________________________________

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

romana_dekicO voditeljici:

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

U povodu seminara (Mala škola života), ovdje su dva videa koja govore o baznim principima duhovnog i psihološkog funkcioniranja čovjeka i pokazuju koliko velike promjene razumijevanje tih prinicpa donosi čovjeku.

Što su Tri principa? 

https://www.youtube.com/watch?v=W7CKCKFpn8Y

 Primjena Tri principa

https://www.youtube.com/watch?v=KWRP8RCZCtk

PRIJAVE

Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.