//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, Bachove cvjetne kapi, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Emocije, Komunikacija, Komunikacija, OBAVIJESTI, Odnosi, PARTNERSTVO, PSIHOLOGIJA, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, ZDRAVLJE

BB radionica: Razvijte svoju ASERTIVNOST, 22.4.

Jeste li se nekad pitali što je to asertivnost? Što to znači biti asertivan?

Radi se o sposobnosti da se izražavamo sa sigurnošću, a da pri tome ne pribjegavamo pasivnom, agresivnom ili manipulativnom ponašanju. Biti asertivan podrazumijeva veću svjesnost, bolje poznavanje sebe i lakše upravljanje sobom, svojim emocionalnim stanjima. Uključuje i mogućnost slušanja drugih, kao i sebe, i odgovaranje na potrebe drugih bez zanemarivanja vlastitih interesa. Učenjem asertivnog ponašanja mi unapređujemo svoje komunikacijske vještine, možemo kontrolirati stres i bolje rješavati svakodnevne probleme u raznim životnim situacijama.

O radionici: 

Kroz interaktivno predavanje i praktične vježbe, prepoznat ćete način na koji najčešće osobno reagirate, uočiti područja za moguće unaprjeđenje i naučiti kako kvalitetno komunicirati sa okolinom kako bi se mogli bolje zauzimati za sebe i ispunjavati svoje potrebe, uvažavajući pri tome i druge osobe.

Upoznat ćemo se sa slijedećim temama:

  • specifičnosti agresivnog, pasivnog i asertivnog ponašanja
  • posljedice različitih oblika ponašanja
  • asertivnost i kako nam može pomoći
  • tehnike za unaprjeđenje asertivnog ponašanja
  • kako reći „ne“ kad je to potrebno
  • kako dati i primiti pohvalu

O voditeljici:

Branka Barović, dipl.oecc, osobna trenerica i konzultantica, NLP coach i NLP majstorica, uz dinamičan i uspješan poslovni dio života, posvetila je više od 25 godina proučavanju i istraživanju potencijala uma.i mogućnosti unaprjeđivanja komunikacijskih vještina Kroz osobno iskustvo i kroz različite pristupe u radu, kroz svoje radionice interaktivno i zanimljivo prenosi  znanja i iskustvo osobama koje žele unaprijediti kvalitetu svojih života.

Kome je namijenjena radionica?

Svima koji žele naučiti kako kvalitetno komunicirati, zauzimati se za sebe, poštujući pri tome druge, kako zastupati svoje ideje, mišljenja, stavove, održavati kvalitetne odnose s drugima, napredovati u karijeri, uspješnije rješavati konfliktne situacije.

Vrijeme održavanja:  subota, 22.04. 2017., od 11:00 – 15:00 h

Mjesto održavanja: Apolon Centar, Zagreb, Derenčinova 1 /4. kat

Sudjelovanje:  250,00 kn

Prijave za radionicu:  091 5319259 ili mailom: brankabarovic@gmail.com

 

Na temu asertivnosti do sada održano:

Radionica: asertivno ponašanje , sloboda izbora i prihvaćanje odgovornosti

Kako reći “ne” i postaviti osobne granice

Besplatno predavanje srijedom: asertivnost ili kako se založiti za sebe

Asertivnost u životnim situacijama ili kako izraziti svoje želje na primjeren način

PREDBILJEŽBE

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.968 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.478 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: