MALA ŠKOLA ŽIVOTA: OSJEĆAJI kao vodiči ka Sebi, 8.4.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1 /4.kat ( kod Kvatrića), Zagreb

Vrijeme održavanja: 08.04.2017. od 11.00 -14.15

O radionici:

Kvaliteta osjećaja koje imamo u pojedinom trenutku pokazatelj su kvalitete i istinitosti naših misli koje imamo u tom istom trenutku. Plemeniti osjećaji kao što su ljubav, zahvalnost, spokoj, suosjećajnost, radost i drugi, pokazatelji su da smo u istini, i da smo u Sebi, i svoji, za razliku od toga kada se izgubimo u nesigurnim mislima.

Služeći se osjećajima kao svjetionikom na svom putu, mi brže napredujemo prema višoj razini svijesti, spoznajama i boljoj kvaliteti života. Oni su tu u svakom trenutku da nas usmjeravaju.

Seminari Tri principa (Um, Svijest i Misao), i njihov transformacijski potencijal, velikim dijelom ostvaruje se upravo kada slušamo osjećajem, kao muziku, a ne umom.

Dođite i zaronite dublje u istinska znanja koja su u vama, vođeni svojim osjećajima.

Dobrodošli!

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

link: http://www.romanadekic.com/seminar_zagreb.php

_______________________________________

Vrijeme: subotom 11-14.15h

Datumi:
08.04.2017.
06.05.2017

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

romana_dekicO voditeljici:

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

U povodu seminara (Mala škola života), ovdje su dva videa koja govore o baznim principima duhovnog i psihološkog funkcioniranja čovjeka i pokazuju koliko velike promjene razumijevanje tih prinicpa donosi čovjeku.

Što su Tri principa? 

https://www.youtube.com/watch?v=W7CKCKFpn8Y

Primjena Tri principa

https://www.youtube.com/watch?v=KWRP8RCZCtk

PRIJAVE

Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

 

 

 

 

 

 

 

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: