//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Joga smijeha, Joga za djecu i roditelje, Komunikacija, OBAVIJESTI, OPUŠTANJE ZA TIJELO I DUŠU, Roditelji i djeca, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Smijeh, Terapija Smijehom, TEČAJEVI VJEŽBANJA, YOGA, Za djecu i roditelje, ZDRAVLJE

Roditelji i djeca – SMIJEMO SE ZAJEDNO, 1.4.

Obavještavamo naše male vježbače i njihove roditelje, da  se u program “ Family yoga za djecu i roditelje – vježbajte zajedno”, ove subote, 1.4. 2017. iznimno uključuje nešto posebno i drugačije! Nakon naših već poznatih radionica relaksacije smijehom i seminara smijeha za odrasle, srdačno vas pozivamo na novu radionicu koju smo pripremili za vas i vaše najmlađe. Pozvani su svi, bez obzira jeste li već bili kod nas na vježbanju ili smijehu ili nam sada dolazite prvi put.

S veseljem vas pozivamo na sudjelovanje u radionici:

   Roditelji i djeca „ Smijemo se zajedno”

Naša su djeca vesela, spontana. Izražavaju svoju radost na puno načina i puno se smiju. Većina djece osmjehne se i do 300 puta na dan, a za to im ne trebaju vicevi i sitkomi. Dobra je vijest da se i mi odrasli možemo prisjetiti takvog stanja duha, da možemo probuditi u sebi dječju radost i smijeh bez razloga. Već znamo da je relaksacija smijehom idealna za to.  A još je i ljepše kada je možemo raditi u društvu vlastite djece. Time poboljšavamo našu komunikaciju, bliskost i povjerenje. Prisutni smo u sadašnjem trenutku, posvećeni sebi, smijehu i svome djetetu. Pokazujemo im da smo i mi poput njih, da se znamo opustiti i prepustiti.

Na radionici ćemo se lagno istezati, vježbati, disati i raditi vježbe smijeha:). Posvetiti ćemo se jedni drugima kroz igru i smijeh.

Voditeljica radionice: Valentina Livaić, certificirana voditeljica „yoge smijeha“

Cijena radionice je 50 kn (cijena uključuje roditelja i dijete). Za naše članove, koji subotom vježbaju Family yogu, cijena radionica je uključena u mjesečnu članarinu.

Trajanje radionice: 60 min.

Vrijeme održavanja: subota, 01.04. 2017. od 09.30 -10.30

Mjesto održavanja: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1 ( IV. kat)

PREDBILJEŽI ME

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.959 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.094.388 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: