MALA ŠKOLA ŽIVOTA: Miran um – dublje zadovoljstvo, 11.3.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1 /4.kat ( kod Kvatrića), Zagreb

Vrijeme održavanja: 11.03.2017. od 11.00 -14.15

O radionici:

Kako se osjećamo direktno je ovisno od stanja našeg uma. U stvari – naš um stvara naše osjećaje. Um s puno stresnih i nesigurnih misli nemiran je um koji stvara osjećaje nemira, nezadovoljstva, stresa i nesigurnosti.

Kada se misli utišaju, um je miran te tada automatski izranjaju osjećaji koji su naša istinska bît i naše prirodno stanje – radost, zadovoljstvo, nadahnuće, mir i ljubav.. da nabrojimo samo neke.

Razumijevanje Tri principa (Um, Svijest i Misao) pomoći će vam u postizanju mirnijeg uma i kvalitetnijeg života. Ovo razumijevanje nas čini smirenijima, hrabrijima, mudrijima, sposobnijima. Otvara nam srce i um. Proširuje svijest. Pomaže da se pronađemo kada se izgubimo, otpustimo ono što nam ne treba, prepoznamo svoju istinsku snagu, otkrivamo i koristimo svoje potencijale te uživamo više radosti, ljubavi i istinskog zadovoljstva.

Osjećate li da želite više od života, pridružite nam se na ovim kratkim i ugodnim seminarima. Za sada smo pripremili četiri, a vi možete prisustvovati bilo kojemu ili svima. Dobrodošli!

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

link: http://www.romanadekic.com/seminar_zagreb.php

_______________________________________

Vrijeme: subotom 11-14.15h

Datumi:
11.02.2017.
11.03.2017.
08.04.2017.
06.05.2017

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

romana_dekicO voditeljici:

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

U povodu seminara (Mala škola života), ovdje su dva videa koja govore o baznim principima duhovnog i psihološkog funkcioniranja čovjeka i pokazuju koliko velike promjene razumijevanje tih prinicpa donosi čovjeku.

Što su Tri principa? 

https://www.youtube.com/watch?v=W7CKCKFpn8Y

Primjena Tri principa

https://www.youtube.com/watch?v=KWRP8RCZCtk

PRIJAVE

Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.