Povodom Valentinova “Jer, ljubav je …”, 15.2.

slicica-ljubavi“Jer, ljubav je…” naziv je predavanja koje će održati psihologinja prof. Ljubica Uvodić Vranić, u srijedu 15. veljače s početkom u 18.00 sati u dvorani doma Češke besede u Šubićevoj 20, u prizemlju.

Predavanje organizira novinarka i direktorica tvrtke za promicanje kvalitete i kulture života ZMUSK DO-GO, Gordana Igrec. Na predavanju koje traje sat vremena zajedno sa 20 minuta koliko će biti na raspolaganju publici za postavljanje pitanja, čuvena psihologinja govorit će o razlici između zaljubljenosti i ljubavi, o raznim oblicima ljubavi i na kraju o ljubavi kao temeljnom načelu civilizacije. Dodirnut će, dakako, sve točke iz partnerskog odnosa ili odnosa roditelj-dijete i ljubav na djelu u svakodnevnom životu.

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail adresu: gordana.igrec@gmail.com. Ulaz se plaća po dolasku. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Svi su dobro došli na prvo druženje, tribine koja će se inače održavati svakog tjedna u istoj dvorani pod istim organizatorom, ali sa različitim gostima i temama koje su na tragu promicanja kulture življenja.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.