Mala audio radionica postavljanja i ostvarivanja ciljeva u 2017.godini

 P5204945aJoš smo uvijek na početku 2017.g. I kako nam ide sa našim novogodišnjim odlukama? Jesu li završile u ropotarnici povijesti ili smo ih zaista počeli provoditi u djelo? Ova mala audio radionica, koju možete poslušati  u udobnosti vlastitoga doma bit će aktivna do kraja veljače. Na radionici se bavimo tematikom kvalitetnog postavljanja pozitivnih životnih  ciljeva u 2017.g. i odgovorima na pitanja:

  • Kako vidjeti životne izazove kao prilike za transformaciju istih
  • Kako sa jasnoćom vidjeti i postaviti  vlastite autentične ciljeve u 2017 g.
  • Kako otpustiti ograničavajuće misli  iz prošle 2016.g.
  • Kako kreirati vlastiti plan postizanja zadanih ciljeva
  • Kako si  postaviti pozitivne i odgovorne vremenske rokove
  • Kako ostati fokusirani na postavljene ciljeve
  • Kako izbjeći prenatrpavanja životnog rasporeda koje vodi u stres

Radionicu u audio formatu  možete dobiti prijavom na mail katarina.perkovic@gmail.com  do 28.02.2017., a preporučena donacija je 22 kn.

Da, dobro ste pročitali, svega dvadeset i dvije kune  :).

Autorica radionice  je Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog I Preporađajnog disanja  u Apolon centru od 2011.g. Tehnike pozitivnog razmišljanja su je počele zanimati kroz sport , da bi ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon školovanja za instruktoricu  transformacijskog disanja kod Chantal Gressard  učenice Sondre Ray, autorice poznatih knjiga sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja, započinje sa  pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od  pedesetak  radionica iz različitih sfera življenja. Uz  transformacijskog disanje voli meditaciju, prirodu i sve što je čini sretnom.

Za dobivanje svih detalja i dodatnih informacija o uplati i dobivanju radionice na Vaš mail javite se Katarini: katarina.perkovic@gmail.com i uplovite u lagano postavljanje i ostvarivanje ciljeva!