Novo! MALA ŠKOLA ŽIVOTA – Jednostavnost. Dubina. Smisao.

Seminari subotom 11-14.15h u Zagrebu. Datumi i detalji niže.

sreća i bezbrižnost

Razumjeti nešto znači znati istinu. Razumijevanje i istina donose jednostavnost, jasnoću, mir i slobodu od izmišljenih ograničenja i negativnosti u koje inače lako povjerujemo.

Kada se nešto čini teškim i kompliciranim, to ukazuje da nemamo dovoljno razumijevanja, ne vidimo širu sliku, ne vidimo istinu. Istina, i razumijevanje, uvijek su oslobađajući.

Kako bismo bolje razumjeli – sebe, svoje osjećaje, potencijale, misli, stanja i život općenito – pomoći će nam shvaćanje načina na koji je naš život stvaran kroz tri kreativne sile – Um, Svijest i Misao, još zvane Tri principa ili Urođeno Zdravlje.

Odista, ovo razumijevanje pojednostavljuje život i čini ga bogatijim. Nas čini smirenijima, hrabrijima, mudrijima, sposobnijima. Otvara nam srce i um. Proširuje svijest. Pomaže da se pronađemo kada se izgubimo, otpustimo ono što nam ne treba, prepoznamo svoju istinsku snagu, otkrivamo i koristimo svoje potencijale te uživamo više radosti, ljubavi i istinskog zadovoljstva.

Osjećate li da želite više od života, pridružite nam se na ovim kratkim i ugodnim seminarima. Za sada smo pripremili četiri, a vi možete prisustvovati bilo kojemu ili svima. Dobrodošli!

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

link: http://www.romanadekic.com/seminar_zagreb.php

_______________________________________

Vrijeme: subotom 11-14.15h

Datumi:
11.02.2017.
11.03.2017.
08.04.2017.
06.05.2017.

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1, 4. kat

Voditeljica: Romana Đekić.

Cijena: 220kn po seminaru, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .