Uvodni tečaj TRANSFORMACIJSKOG DISANJA, 15.1.

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1, Zagreb.

Vrijeme: nedjelja 15. siječnja 2017. od 10 – 14 i od 16 -20 h

Opširnije:

Transformacijsko disanje je tehnika emocionalnog dekodiranja, čija je svrha otpuštanje prošlih događaja, misli, emocija, situacija te svih dijelova stvarnosti koje više nisu u skladu sa onime što hoćemo živjeti.

transform-disanjeŽivot u sadašnjem trenutku zahtijeva određene „prilagodbe“ od kojih se većina njih odnosi na kreativno djelovanje sa mjesta svjesnosti i odgovornosti za sve aspekte vlastite stvarnosti.

Druga radionica -“Tehnike opraštanja” –  nedjelja 15.1.2017. od 10.00 – 14.00 

Treća radionica – “Ljubav prema sebi obilje” – nedjelja 15.1.2017. od 16.00 – 20.00 

Dobrobiti transformacijskog disanja:

  • oslobađanje utjecaja stresa i opća relaksacija
  • oslobađanje od utjecaja prošlih negativnih situacija na naš sadašnji život
  • otpuštanje blokirajućih stanja
  • potenciranje radosti i životnog entuzijazma
  • poboljšanje kvalitete disanja doprinosi bržoj regeneraciji tijela djelujući putem apsorbcije kisika u tijelu
  • pomlađuje organizam

Dah je spona između uma i tijela:

ova tehnika tu vezu produbljuje intenzivom 40-minutnog disanja tokom kojeg se „čistimo“ od starih ,blokirajućih obrazaca, misli i emocija, dopuštajući svome tijelu da stvori nove referentne točke po kojima pamti ono što smo odlučili kreirati ,tj. nove i više misli  kojima težimo vibrirati.

Cilj:

je upoznati ljude sa ovom jednostavnom i lakom tehnikom koja se uvelike može prakticirati i „kod kuće“ kroz kraće nizove disanja, ali isto tako provesti polaznika kroz osnovnu metafiziku transformacijskog disanja. Kroz nekoliko uvodnih treninga polaznici uočavaju određene misli, tjelesne senzacije o kojima stvaraju vlastite referentne točke osvještavjući ih i otpuštajući kroz sigurno vodstvo iskusne voditeljice.

Prisutan je i individualan rad sa polaznicima na svaku temu iz ovog ciklusa radionica.

Teme i termini:

Teme radionica su složene tako da obuhvaćaju osnovna područje ove tehnike sa širokim spektrom djelovanja

2. radionica: “Opraštanje i osvještavanje osobne nevinosti” (datum održavanja radionice: nedjelja 15.01.2017. od 10.00 – 14.00h ) – bavi se tehnikama otpuštanja i opraštanja svima i svemu što ne želimo ponovo ciklički doživljavati, bavi se uspostavljanjem stava o vlastitoj  stopostotnoj nevinosti kao osnovi za  sve ono što želimo kreirati za sebe u svojoj stvarnosti. Radionica uključuje i session 40 minutnog disanja uz vodstvo voditeljice .

3. radionica: “Ljubav prema sebi, obilje” (datum održavanja radionice: nedjelja 15.01.2017. od 16.00– 20.00h) – bavi se uzročno posljedičnom vezom između povisivanja sebeljubavi čišćenjem i transformacijom misli, osjećaja i obrazaca i svega što stoji između nas i života koji si želimo. Razvojem osjećja za vlastito, „autentično obilje „ ono koje dolazi sa mjesta osobne usklađenosti između onoga što želimo i onoga što već jesmo. Radionica je također upotpunjena sa sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovore na pitanja koja se uvijek pojave.

Trajanje radionica:

Svaka radionica traje 4 sata zajedno sa teoretskim dijelom, disanjem i završnim dijeljenjem utisaka i pitanjima.

A nakon?

Polaznici mogu, ukoliko to žele, nastaviti sa redovnim treninzima transformacijskog disanja u grupi, pod stručnim vodstvom, koji se održavaju jednom tjedno navečer u Apolon centru. 

Cijena:jedna radionica 200 kn

O voditeljici:

Autorica radionica je Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g. Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine, da bi ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon školovanja za instruktoricu  transformacijskog disanja kod Chantal Gressard  učenice Sondre Ray, autorice poznatih knjiga sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja, započinje sa  pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od  pedesetak  radionica iz različitih sfera življenja. Uz transformacijsko disanje voli meditaciju, prirodu i sve što je čini sretnom.

Utisci polaznika:

„Posebnost i razlog za preporuku transformacijskog disanja svakako je voditeljica Katarina uz čije se blago vodstvo osjeca nježnost, sloboda i neki novi valovi oceana …” Kira

„Transformacijsko disanje za mene, nije samo prakticiranje tehnike već vraćanje svome Ja. Granice ne postoje i nakon godina prakticiranja uvijek se može otvoriti novi nivo ( zagrebati dublje, čišće..). Najljepše od svega je kada nas pitaju što  radite  na  transformacijskom  disanju , odgovor je: ništa – samo dišemo”.    Mladen

„U ovoj tehnici disanja pronalazim stvari; i dobre i loše. Loše puštam van, a dobre ostavljam unutra”     Elizabeta

Transformacijsko disanje otvara srcanu čakru …..oslobada emocije… mjenja pogled na svijet i sebe, nas u odnosu na druge. Hvala Katarini na nesebicnom davanju i otvaranju novih vidika …shanti om <3, Nika

U sigurnoj i prihvaćajućoj energiji grupe imala sam priliku susresti svoje nade, želje i strahove na direktan, duboko intiman i samorazotkrivajući način koji mi je omogućio jasnije sagledavanje prošlosti, sadašnjosti i osobnog smjera ka budućnosti … Renata

Prijave se vrše na broj telefona 091/ 576 0449  ili na e-mail: katarina.perkovic@gmail.com

PREDBILJEŽBE