TRANSFORMACIJSKO DISANJE JE KAO VOŽNJA BICIKLOM, 8.1.

transform-disanje

(ako ovo čitaš moglo bi te zanimati )

U danima nakon blagdana pitamo se zašto bi itko od nas u danima obilja htio biti zaokupljen duhovnim razvojem. Pa, samo ta sintagma; duhovni razvoj?… Kamo se uopće razvijati? Zar već nismo savršeni i dovršeni. Zapravo  jesmo, a razvoj je samo riječ za kontinuitet života, disanja i bivanja.

Lako je pustiti odgovornost i postati dio mase u ovo vrijeme, zaštićen i siguran/na od vlastite autentičnosti, jer ona je i divna i strašna kao sve lijepo u božanskoj prirodi. Pustiti odgovornost drugima da nas vode, živjeti kao i mnogobrojni prije.

Zašto bi bili drugačiji? Upoznati sebe iz tisuća različitih pogleda uvijek je bila opcija za one koji vole ponavljati da bi naučili. Prekinuti sigurnost ponavljanja znači skočiti u nepoznatog, neistraženog, a time i neprihvaćenog sebe. Prihvatiti nepoznato, suočiti se i prodisati ga, rekreirati se u onog/onu koji zaista jesmo, ljubavni je odnos za cijeli život i nikada ne prestaje, a kako nikada ne prestaje bilo bi dobro sjetiti se  da možemo promatrati taj cijeli proces, prihvatiti da ga samostalno stvaramo.

Radionica transformacijskog disanja ”Preobrazba osobne laži“ pruža četiri sata, ako su to uistinu sati, kvalitetne promjene  životnog stava, emocija i misli koje nas u sadašnjosti sprečavaju da gledamo u sebe očima cjelovitosti, svrhe, misije i stvaralaštva, sijući sjeme za koje znamo da smo ga posadili sami …u svojim osnovama ona je četrdesetominutna tehnika disanja na usta, sa uključenim i gornjim dijelom prsa u ležećem položaju … i kao sve dobre stvari u životu jednom kada se osjeti, ostaje u nama baš kao vožnja biciklom …

Početna radionica je u nedjelju 8. siječnja 2017.

Više info o cijelom tečaju disanja i predbilježbe: https://apoloncentar.wordpress.com/2016/12/17/uvodni-tecaj-transformacijskog-disanja-sijecanj-2017/