TRENING I RAD LUCIDNOG SANJAČA (najava radionica),4.12. i 11.12.

Gordan Topić -NiaPrijave su otvorene za ovogodišnju škola lucidnog sanjanja, kojoj će fokus biti isključivo na tome kako “trenirati” i živjeti stil lucidnog sanjača, a filozofski aspekt prepušta se pojedincu i njegovom osobnom iskustvu.
Program je komprimiran u dvije osnovne cjeline (susreta) od po 4 sata, u kojima će biti objašnjena materija, vježbe i način rada:

4.12.2016. nedjelja u 11h: AKTIVNI SANJAČ (trening i rad potreban za postizanje redovitog sanjanja i stvaranje čvrste platforme za lucidnost) – 300 KN

11.12.2016. nedjelja u 11h: LUCIDNI SANJAČ (trening i rad lucidnog sanjača s ciljem postizanja učestale lucidnosti) – 300 KN

Ovaj put vremenski razmak između ta dva susreta bit će minimalan kako se grupa ne bi rasipala. Kao i do sada, prostor u kojem se održava škola je Apolon Centar (https://apoloncentar.hr/) koji se nalazi u blizini Kvaternikovog trga (Derenčinova 1/4.kat). Budući da prostor nije predviđen za velike grupe, broj mjesta će biti ograničen. Predavanja će se odvijati nedjeljom od 11-15h. Cijena jedne četverosatne radionice bit do 300 KN. Molio bih sve doista zainteresirane, da se prijave putem stranica udruge Apolon ili pošalju poruku s imenom i prezimenom i brojem telefona ukoliko dolaze na radionice. U slučaju slabog odaziva, radionica se neće održati.

Lijep pozdrav,
mr.sc Gordan Topić

PREDBILJEŽBE