//
sada čitate...
DOGAĐANJA, Lucidno Sanjanje, OBAVIJESTI, PSIHOLOGIJA, Razvijanje intuicije, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE

TRENING I RAD LUCIDNOG SANJAČA (najava radionica),4.12. i 11.12.

Gordan Topić -NiaPrijave su otvorene za ovogodišnju škola lucidnog sanjanja, kojoj će fokus biti isključivo na tome kako “trenirati” i živjeti stil lucidnog sanjača, a filozofski aspekt prepušta se pojedincu i njegovom osobnom iskustvu.
Program je komprimiran u dvije osnovne cjeline (susreta) od po 4 sata, u kojima će biti objašnjena materija, vježbe i način rada:

4.12.2016. nedjelja u 11h: AKTIVNI SANJAČ (trening i rad potreban za postizanje redovitog sanjanja i stvaranje čvrste platforme za lucidnost) – 300 KN

11.12.2016. nedjelja u 11h: LUCIDNI SANJAČ (trening i rad lucidnog sanjača s ciljem postizanja učestale lucidnosti) – 300 KN

Ovaj put vremenski razmak između ta dva susreta bit će minimalan kako se grupa ne bi rasipala. Kao i do sada, prostor u kojem se održava škola je Apolon Centar (https://apoloncentar.hr/) koji se nalazi u blizini Kvaternikovog trga (Derenčinova 1/4.kat). Budući da prostor nije predviđen za velike grupe, broj mjesta će biti ograničen. Predavanja će se odvijati nedjeljom od 11-15h. Cijena jedne četverosatne radionice bit do 300 KN. Molio bih sve doista zainteresirane, da se prijave putem stranica udruge Apolon ili pošalju poruku s imenom i prezimenom i brojem telefona ukoliko dolaze na radionice. U slučaju slabog odaziva, radionica se neće održati.

Lijep pozdrav,
mr.sc Gordan Topić

PREDBILJEŽBE

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.353 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 1,058,482 pregleda
Oglasi
%d bloggers like this: