//
sada čitate...
DOGAĐANJA, Lucidno Sanjanje, OBAVIJESTI, PSIHOLOGIJA, Razvijanje intuicije, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE

TRENING I RAD LUCIDNOG SANJAČA (najava radionica),4.12. i 11.12.

Gordan Topić -NiaPrijave su otvorene za ovogodišnju škola lucidnog sanjanja, kojoj će fokus biti isključivo na tome kako “trenirati” i živjeti stil lucidnog sanjača, a filozofski aspekt prepušta se pojedincu i njegovom osobnom iskustvu.
Program je komprimiran u dvije osnovne cjeline (susreta) od po 4 sata, u kojima će biti objašnjena materija, vježbe i način rada:

4.12.2016. nedjelja u 11h: AKTIVNI SANJAČ (trening i rad potreban za postizanje redovitog sanjanja i stvaranje čvrste platforme za lucidnost) – 300 KN

11.12.2016. nedjelja u 11h: LUCIDNI SANJAČ (trening i rad lucidnog sanjača s ciljem postizanja učestale lucidnosti) – 300 KN

Ovaj put vremenski razmak između ta dva susreta bit će minimalan kako se grupa ne bi rasipala. Kao i do sada, prostor u kojem se održava škola je Apolon Centar (https://apoloncentar.hr/) koji se nalazi u blizini Kvaternikovog trga (Derenčinova 1/4.kat). Budući da prostor nije predviđen za velike grupe, broj mjesta će biti ograničen. Predavanja će se odvijati nedjeljom od 11-15h. Cijena jedne četverosatne radionice bit do 300 KN. Molio bih sve doista zainteresirane, da se prijave putem stranica udruge Apolon ili pošalju poruku s imenom i prezimenom i brojem telefona ukoliko dolaze na radionice. U slučaju slabog odaziva, radionica se neće održati.

Lijep pozdrav,
mr.sc Gordan Topić

PREDBILJEŽBE

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su zatvoreni.

Pratite nas na Facebooku

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.288 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 983,107 pregleda
%d bloggers like this: