Plesni tečaj PLES ISKONSKE ŽENSTVENOSTI, 7.9.

Centar Apolon Zagreb, Derenčinova 1/4, najavljuje Ples iskonske ženstvenostiredoviti tečaj trbušnoga plesa koji započinje u srijedu 7. rujna 2016. u 18.30 -19.30 sati.  To je nastavak napredne grupe koja je plesala od veljače 2016. (tj .svi koji bili na tečaju prošle sezone i svi koji su se negdje već susreli s trbušnim plesom) kreću u srijedu 7.9. u 18.30 sati.

Za novu, početnu grupu primamo predbilježbe. Upisi u tijeku!

O tečaju za novu, početnu grupu: za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje jer je tečaj namijenjen potpunim početnicama.

Odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati (majica, trenirka, tajice), čarapice – plešemo bosi, i ponesite šal ili maramu koju možete vezati oko bokova.

Iako je riječ o plesu, trbušni ples sâm po sebi podrazumijeva vježbanje fleksibilnosti čitavoga tijela, a poglavito torza, pa je zato iznimno zdrav već kao sâma tjelovježba. Nema dobnih ograničenja, i žene u trećoj životnoj dobi bez problema svladavaju pokrete, naravno, svatko prema svojim mogućnostima. Također, nema ograničenja na temelju tjelesne mase, kondicije i sl. Ovaj ples uči se ponajprije za vlastito zadovoljstvo u pokretu i u osvješćivanju vlastitog tijela.

Mjesečna članarina iznosi 150 kn (120 kn za članove Apolona, ukoliko već vježbate neki program u Apolon centru). Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno se predbilježiti osobno u Centru Apolon ili na e-mail: apolon.studio@gmail.com 

U grupi smo osigurali jedno gratis mjesto za osobu koja je trenutno nezaposlena, u posljednjih 12 mjeseci nije sudjelovala u nekom besplatnom programu u Apolonu te obuhvaća mjesec dana besplatnog pohađanja tečaja. Za ovo mjesto  potrebno se prijaviti na e-mail:apolon.studio@gmail.com. Mjesto će se popunjavati prema redoslijedu pristizanja prijava na navedenu e-mail adresu te ćemo vas obavijestiti je li Vaša prijava stigla među prvima. Status nezaposlenosti potrebno je dokazati potvrdom o nezaposlenosti područnoga ureda Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Sonja nastup na Violetinoj i Andreasovoj svadbi - mInstruktorica koja će voditi radionice i tečaj, Sonja, bavi se plesom dugi niz godina, a posvetila se orijentalnome plesu od samog početka 2005. godine. Pobijedila je na natjecanju u orijentalnome plesu 2008. godine, nakon čega je počela poučavati ples i time stekla bogato instruktorsko iskustvo. Iza nje je opsežno plesno školovanje u Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj i Sloveniji kod vodećih hrvatskih i svjetskih učitelja orijentalnoga plesa.                                                     

Fotografija: Ivan Marinković

PREDBILJEŽBE

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: