AFTERWORK YIN YOGA

yin plakatYin yoga – lagane vježbe poslije posla

Nježan, opuštajući i pasivniji stil yoge, kao stvoren za završetak radnog dana, divan balans nakon stresnih i užurbanih Yang aktivnosti !

Kroz duže meditativno zadržavanje u pasivnijim položajima (3-5 min), Yin yoga promovira relaksaciju mišića, a dublja vezivna tkiva poput ligamenata, tetiva i fascije, potiče na aktivnost u obliku nježnog istezanja.

Zadržavanjem u položajima također kultiviramo svijest o tijelu i svemu što se događa u sadašnjem trenutku te na taj način stabiliziramo i osnažujemo srce i um.

Svi ste dobrodošli, bez obzira imate li iskustva u yogi ili ne.

Vrijeme: jednom tjedno, četvrtkom 17.00 – 18:15

Početak tečaja u listopadu 2016. ( upisi u tijeku)

Mjesečna članarina: 170 kn  za zaposlene

Popusti:
150 kn  SUN: studenti,đaci, umirovljenici, nezaposleni
150 kn ako je to drugi program ( popust i na prvi program)
150  kn obiteljska (svaki 150 )
150  kn dovedi prijatelja (svaki 150)

Probni sat:  ulaganje za prvi sat je 20 kn (a ako se upišete na tečaj taj iznos se umanjuje od mjesečne članarine)

Voditeljica: Valentina Benc, u Indiji završila obuku za multistyle Yoga učitelja (RYT 200 Trimurti  Yoga School) Za vrijeme studija Radne terapije Valentina Benc je počela sa Yogom u svakodnevnom životu, zatim nekoliko godina prakticirala Ashtanga stil, te onda u Indiji provela godinu dana intenzivne prakse najrazličitijih stilova sa raznim učiteljima ( Sivananda, Yin yoga, Hatha, Ashtanga). Tina 2013. godine u Indiji uspješno završava obuku za Multistyle Yoga učitelja (RYT 200 Trimurti Yoga School).Osim što joj je ljubav joga, ona je i predani meditator Vipassana meditacije, Osho sanyasin, Three in One facillitator, bivši Taekwondoaš te Thai massage therapist (znanje je stekla u tradicionalnoj školi na sjeveru Thailanda). Kroz sva ta raznolika iskustva i njene osobne promjene, mijenjala se i njena yogiska praksa. Tina danas sa prijateljima dijeli vrlo mindful Hatha i Slow Flow Vinyasa stil sa stalnim podsjetnikom na elemente koji su njoj osobno jako pomogli u življenju sretnog života: awareness, compassion, openness and trust .

Tina www.facebook.com/onenesstina

Molimo najavite se na donji kontakt i dođite minimalno 5 minuta prije da se smjestite.

NAJAVE DOLASKA I SVE DALJNJE INFORMACIJE: 091 7971 106
tinaoneness@yahoo.co.uk

PREDBILJEŽITE ME