AKUPRESUROM DO ZDRAVLJA I SREĆE- vodi Željka Ciganović, subota 18.6.2016.

Srdačno vas pozivamo na još jednu radionicu na kojoj će vam Željka Ciganović, M.Sc. (Yoga), savjetnica za jogu i prirodnu medicinu s adresom u Indiji, na jednostavan način približiti drevna znanja o akupresuri te vas naučiti kako je sami možete primjenjivati na sebi i svojim bližnjima.

Kroz zabavu naučite kako pomoću akupresure možete ukloniti najčešće zdravstvene tegobe – pritiskom na točno određene točke na tijelu ubrzo ćete osjetiti sve njene dobrobiti! Recite zbogom glavoboljama, bolovima u leđima, vratu, očima, želucu, poboljšajte koncentraciju, pamćenje, raspoloženje i sveukupno zdravlje te samim time i – radni učinak. Dopustite da vam pomognemo da smognete snage za promjene za kojima ste oduvijek žudili. Neka vam svaki trenutak bude ispunjen novim radnim i životnim pobjedama!

Akupresura Željka CiganovićPredavanje vodi Željka Ciganovićmagistrica znanosti joge

Željka se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. S 19 godina počinje se baviti Reikijem a nedugo nakon toga i Psihokibernetikom. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, odlazi na rad u Indiju gdje stječe bogato iskustvo međunarodnog marketinga te se počinje i više posvećivati jogi, ajurvedi, siddha medicini te naturopatiji (prirodnoj medicini). Od 2008. godine usredotočena je na izravno učenje od Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha o tehnikama iscjeljivanja čije znanje prenosi putem djelovanja udruge Univeralna želja (Universal wish). Istovremeno završava magistarski studij joge s istraživanjem o utjecaju joge na stres uredskih zaposlenika.

Željka također doprinosi svojim člancima u mjesečniku „Sensa“ te je gost mnogih seminara i radionica na temu zdravlja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Cilj joj je da polaznici njenih predavanja i radionica počnu primjenjivati njene jednostavne, a nadasve učinkovite savjete te da tako postanu zdraviji, sretniji, duhovniji i ispunjeniji.

Termin: subota, 18.06.2016.  od 10:00 – 13:00 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4.kat (kod Kvaternikovog trga)

Trajanje: 3h

Cijena: 150 kn

* raniji polaznici 20% popusta

** studenti, nezaposleni i umirovljenici ostvaruju 20% popusta

*** svaki polaznik dobije skriptu i akupresurno pomagalo

Radi velikog interesa savjetujemo vam da se prebilježite na vrijeme. Vidimo se! :)

PREDBILJEŽBE