PROMOCIJA KNJIGE „BLAŽENSTVO DUŠE I… NOVA MEHANIKA SEBSTVA“, 11.6.

BDNMS-cover-page-001

Osman Hasanpašić, iz predgovora

Knjiga “Blaženstvo duše …” donosi neke obećavajuće novosti u istraživanju kako fizičkog, tako posebno energetskog i duhovnog svijeta: rijetki su oni koji unutra neće pronaći baš ništa za sebe, niti jedno jedino zrnce nečega što bi čitatelju (i svakako, čitateljici!) izmamilo osmijeh na lice, otkrilo sjaj u oku, potaklo na razmišljanje ili tek još jedno kreativno preispitivanje svojega svijeta.

Knjiga je – da ne ostavim mjesta ikakvoj sumnji – izuzetno dobra, vrlo jednostavna, metafore fantastično odabrane. Zato, na drugi pogled, otvara vrata u jedan sasvim novi svijet, čak i onima koji su tek kročili na put otkrivanja vlastitog multiuniverzuma postojanja.

Jasminka Domaš, iz pogovora

Blaženstvo neka osjeća duša koja pročita ovu knjigu. To se osobito odnosi na stare ili starije duše koje su se već načitale knjiga o samopomoći i slične literature. Mnoge od takvih osoba često su u situaciji da zastanu pored nekog izloga s knjigama i s osjećajem duhovne zasićenosti čitaju naslove. Pritom osjećaju ravnodušnost svjesni da za njih baš i nema nečeg novog s čime se nisu susreli. Knjiga “Blaženstvo duše i nova Mehanika Sebstva” krije u sebi neke nove spoznaje.

BLAŽENSTVO DUŠE

… I NOVA MEHANIKA SEBSTVA

DRUGO IZDANJE

Petar Vojvodić & Filip Dedi

Upravo je tiskano drugo izdanje knjige „Blaženstvo duše i… nova Mehanika Sebstva” autora Petra Vojvodića i Filipa Dedija. Promocija knjige održat će se u subotu 11. lipnja 2016. u 11.00 sati u Centru Apolon u Derenčinovoj 1/IV.  

Uz razgovor sa autorom knjige, malu zakusku i zvukove gitare ne propustite ovaj zanimljiv događaj.

Evo i nešto više detalja o samoj knjizi:

Knjiga terapeutskog dvojca Vojvodić-Dedi daje uvid u originalni pristup kojim uspješno pomažu klijentima na njihovom duhovnim putu . 

U obilju literature koja se bavi ezoterijom i alternativnim tehnikama iscjeljivanja i samoosvještavanja pozornost publike itekako zaslužuje upravo objavljeno drugo izdanje knjige “Blaženstvo duše… i nova Mehanika Sebstva” Petra Vojvodića i Filipa Dedija.

Zajedničkim terapeutskim radom autori knjige stvorili su originalni pristup kojim uspješno pomažu klijentima na njihovom duhovnom putu i ostvarivanju blagostanja na svim područjima života.

Vojvodićeva sposobnost da prepozna disbalans ili nedostatak u polju (umu) klijenta i usmjerava ga na putu prema duši i Sebstvu nadograđen je Dedijevim mentalnim “ekranom”, na kojem se projiciraju slike i filmovi. Rezultate svoga osobnog iskustva i ustrajnog istraživanja fascinantnog svijeta autentičnog, stvarnog uma, sistematizirali su u ovoj vrijednoj knjizi. Ona predstavlja predložak za energetski rad i za terapijske intervencije, ali može poslužiti i kao model za samostalnu primjenu. U knjigu je zbog toga uključen i niz jednostavnih, praktičnih meditativnih vježbi te izbor iskustava iz energetskog rada s klijentima.

Predgovor knjizi napisao je poznati hrvatski radiestezist i poznavatelj kristala Osman Hasanpašić, koji navodi da je posrijedi izuzetno dobra i vrlo jednostavna knjiga, ali dupkom krcata znanjem, pa je treba čitati polako i studiozno, s pozornošću i razumijevanjem.

“Ostajući vjerni sebi i svojem izričaju u svakodnevnom životu i radu, autori nimalo ne koketiraju s čitateljima pišući o blaženstvu duše. Ne rade nikakve nepotrebne kompromise, svjesno izabiru ne spuštati se ispod svojeg nivoa, a prije svega su izvanredni znalci – i to nesebično iznose i pokazuju u ovoj knjizi”, zaključuje Hasanpašić.

Prema njegovim riječima, knjiga donosi obećavajuće novosti u istraživanju fizičkog, energetskog i duhovnog svijeta te otvara vrata u nove dimenzije, čak i onima koji su tek kročili na put otkrivanja vlastitog multiuniverzuma postojanja.

Knjiga u sebi krije i neke nove spoznaje, korisne i za starije duše koje su se već načitale knjiga o samopomoći i slične literature, pa nerijetko stoje pred izlogom knjižara s osjećajem duhovne zasićenosti, smatra autorica pogovora, novinarka i spisateljica Jasminka Domaš. Djelo je to koje, kako ističe Domaš, “čitatelju ne obećava instant čuda nego od tražitelja na duhovnom putovanju zahtijeva disciplinu, ustrajnost, strpljivost…”.

Poklonite ovu duhovnu poslasticu sebi i drugima!

Promotivna cijena knjige 75 kn (210 stranica, meki uvez)

Knjigu možete naručiti i na: petersouldigger@gmail.com , 095/887 9945 ili putem interneta na slijedećim linkovima:

http://www.amazon.com/BLAZENSTVO-DUSE-Croatian-Filip-Dedi/dp/1329988779/

http://www.amazon.com/Self-Mechanics-101-Filip-Dedi/dp/1329768884

Web stranica koautora knjige Filipa Dedija: http://www.selfmechanics.com/

PREDBILJEŽBE