//
sada čitate...
BITI ŽENA, DOGAĐANJA, OBAVIJESTI, PLES, Ples i pokret, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Trbušni ples, Trbušni ples, VJEŽBE ZA ŽENE, Vježbe za plodnost i seksualnost, ZDRAVLJE, Žene

Ples iskonske ženstvenosti – GRUPA SUBOTOM. Upisi u tijeku

 veseljem vas obavješavamo da otvaramo novu grupu tečaja trbušnog plesa “Ples iskonske ženstvenosti” – subotom navečer.  Pozivamo vas da nam se pridružite! Upisi u tijeku. PREDBILJEŽBE

Tečaj počinje u subotu 16. travnja 2016. Prvo će druženje, s početnim osnovama plesa, iznimno trajati 2 sata u kontinuitetu od 18.30 sati  do 20.30 sati.

Tečaj će se redovno održavati subotom od 19.00 – 20.00 sati.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje jer je tečaj namijenjen potpunim početnicama

Iako je riječ o plesu, trbušni ples sâm po sebi podrazumijeva vježbanje fleksibilnosti čitavoga tijela, a poglavito torza, pa je zato iznimno zdrav već kao sâma tjelovježba. Nema dobnih ograničenja, i žene u trećoj životnoj dobi bez problema svladavaju pokrete, naravno, svatko prema svojim mogućnostima. Također, nema ograničenja na temelju tjelesne mase, kondicije i sl. Ovaj ples uči se ponajprije za vlastito zadovoljstvo u pokretu i u osvješćivanju vlastitog tijela.

Požurite iskoristi ovu ponudu, jer je ovo posljedni upis prije ljeta, a onda onda nema više upisa do jeseni!

Mjesčna članarina: 150 kn / 120 kn za nezaposlene, studentice, učenice i ako već pohađate neku aktivnost u Apolon centru.

Na tečaju smo osigurali jedno gratis mjesto za osobu koja je trenutno nezaposlena i koja poslijednjih 12 mjeseci nije sudjelovala ne nekom besplatnom događanju u Apolon centru. Za ova mjesta  potrebno se prijaviti na e-mail: apolon.studio@gmail.com. Mjesta će se popunjavati prema redoslijedu pristizanja prijava na navedenu e-mail adresu te ćemo vas obavijestiti dan prije radionice je li Vaša prijava stigla među prvima. Status nezaposlenosti potrebno je dokazati potvrdom o nezaposlenosti  područnoga ureda Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Sonja nastup na Violetinoj i Andreasovoj svadbi - mInstruktorica Sonja, bavi se plesom dugi niz godina, a posvetila se orijentalnome plesu od samog početka 2005. godine. Pobijedila je na natjecanju u orijentalnome plesu 2008. godine, nakon čega je počela poučavati ples i time stekla bogato instruktorsko iskustvo. Iza nje je opsežno plesno školovanje u Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj i Sloveniji kod vodećih hrvatskih i svjetskih učitelja orijentalnoga plesa.                                                     

Fotografija: Ivan Marinković

PREDBILJEŽBE

 

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.353 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 1,058,698 pregleda
Oglasi
%d bloggers like this: