Certificirani vikend seminar osposobljavanja za voditelje „Relaksacija smijehom – Joga smijeha“

seminar najava

Vrijeme održavanja: u Zagrebu, 07. i 08. svibnja 2016.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1

danijela biondić vidakovićVoditeljica seminara:

Danijela Biondić-Vidaković, certificirana učiteljica „University of Laughter Yoga“  www.laughteryoga.org  

O seminaru:

Koncipiran kao intenzivan edukacijski trening namjenjen je svima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, prihvatiti stres kao životni izazov, usavršiti vještine samoizražavanja, ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost.

Yoga smijeha:

je kombinacija vježbi smijeha, ritmičnog kretanja, položaja tijela i disanja.„Kad se smijemo mijenjamo se, mijenjajući sebe mijenjamo svijet“, Dr.Madan Kataria

Sustav vježbi smijeha nam omogućavaja terpijsko dijelovanje na tijelo i um. Na način da kroz vježbe smijeha, ritmično kretanje, lagano istezanje te disanje i opuštanje, isključimo racio i predamo se dubokom i iscjeljujućem smijehu.

Kome je seminar namijenjen: 

ova dokazano učinkovita tehnika korisnom se pokazala svima koji rade sa ljudima, zdravstvenim djelatnicma, socijalnim radnicima, učiteljima, managerima, turističkim animatorima. Ukratko metoda je namjenjena svima koji su poželjeli smijeh uključiti u svoj život i vlastitu praksu.

Dobrobiti:

vježbajući redovito, vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

„SMIJMO SE ISKRENO I OPUŠTENO, SMIJEH JE ZNAK DA UISTINU ŽIVIMO OVAJ ČUDESNI ŽIVOT.“

Kotizacija za seminar i što dobivate:

1.190 kn za gotovinsko plaćanje ili 1.400 kn za plaćnje u ratama. Uključuje dva dana intenziv treninga, skriptu, CD s vježbama, međunarodni certifikat koji vas osposobljava za voditelja/icu joge smijeha- relaksaciju smijehom.

Prijava za seminar i uplata akontacija: 

do 30.04.2016.g. ili na mail vibidasun@gmail.com, mob.095/9153154 

Uplata akontacije 300 kn na račun Udruga Vibida, OIB:36858260618

PBZ HR6823400091110427554

Međunarodni certifikat:

po završetku seminara dobivate međunarodoni certifikat o osposobljenosti za održavanje predavanja i prezentacija o terapijskim učincima smijeha, vođenje i kreiranje vlastitih treninga, vođenje team buildinga … i naravno pokretanje vlastog kluba smijeha -:).

Što ponijeti:

na seminar treba ponijeti udobnu odjeću (trenirka i sl.), deblje čarape (vježbamo u čarapama), rezervnu majicu, dekicu ili karimat, bilježnicu i olovku, mali poklon za razmjenu

Napomena:  Udruga „Vi-Bi-Da“ zadržava pravo otkazivanja seminara a, uplaćena sredstva uplatiteljima će biti vraćena do 14.05..2016.  

Svim učesnicima želimo dobru zabavu u zajedničkoj avanturi otkrivanja smijeha:)!

Za sve dodatne informacije molimo nazovite: 095/915 315 4 

PREDBILJEŽBE

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: