//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Emocije, Komunikacija, OBAVIJESTI, Odnosi, PSIHOLOGIJA, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Tri principa, ZDRAVLJE

Seminari koji otkrivaju bogatstvo koje nosite u sebi SREĆA JE U “SADA”, 12.3. – ODGAĐA SE

SEMINAR SE ODGAĐA 

3-satni tečaj u Zagrebu, 12.03.2016. od 11 – 14 sati. Detalji niže.

sreća i bezbrižnost

Čekamo li još uvijek nešto kako bismo napokon živjeli u radosti i miru?

Vjerujemo li da ćemo biti ispunjeni tek kad riješimo neke probleme, kada se promjene neke stvari, tamo negdje u budućnosti?

Čini li nam se da moramo još puno raditi na sebi, da se moramo promijeniti, kako bismo bili OK? Ili možda mislimo ćemo biti zadovoljniji kada se netko drugi promijeni, naš partner, naše dijete, naš šef?

Čekamo li neki drugi život, život kada ćemo imati više novca, bolji posao, ljepši stan, pa ćemo tada napokon biti sretni?

Je li vam dosta čekanja bolje budućnosti? Želite li imati bolju sadašnjost?

Sretni i u potpunosti zadovoljni možemo biti jedino u “sada”. Sadašnji trenutak je jedini koji postoji.

Razumijevanje Tri principa i kako kroz njih kreiramo svoju sreću i nesreću iz trenutka u trenutak pomoći će vam otkriti tu sreću, koja ne ovisi o ničemu izvana, i uvijek nam je dostupna iznutra.

To je istinska sreća neograničenih dubina i puna blagoslova. Ona sadrži i neograničenu mudrost koja nam daje sve što nam treba da kročimo kroz život i daje odgovore na sve naše životne probleme.

Više o seminarima na bazi Tri principa.

_______________________________________

Vrijeme: subota 12.03.2016. od 11-14h

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1, 4.kat

Voditeljica: Romana Đekić

romana_dekicRomana Đekić je učiteljica Tri principa i konzultantica svjesnog življenja. Nakon što joj je doživjela značajnu unutarnju promjenu po upoznavanju s Tri principa, ostavila je do tada uspješnu karijeru kao homeopat te se posvetila širenju ovog jednostavnog i moćnog učenja. Osim u Hrvatskoj radi i u Dublinu kao mentor na profesionalnom kursu za trenere Tri principa pod nazivom Three principles facilitator training (http://www.theinsightspace.com/training.html ).

Cijena: 220kn, plaćanje pri dolasku. Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902.

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.330 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 1,046,175 pregleda
%d bloggers like this: