Pozivnica na FREESTYLE PLES 02/2016.

Plesna radionica „Sva moja lica“

Ples vam DAJE ENERGIJU, polet i veselje? Nedostaje vam prilike za SLOBODNO IZRAŽAVANJE? Želite malo vremena za sebe, priliku da se opustite, razmrdate, a istovremeno napunite?  
VOLITE DOBRU GLAZBU i rado bi zaplesali, ali više nemate prilika za to? Željni ste istraživanja? Dođite isplesati dušu s nama.

Freestyle plesna radionica - Sva moja lica
FREESTYLE vam nudi priliku za sve to i više jer:
– Ovdje nema zadanih koraka i koreografija, ne morate ništa pamtiti
– Plešete sami za sebe i ne treba vam partner
– Nije bitno koliko imate godina, ni plesnog iskustva, ni koliko jeste ili niste u formi
– Nema ograničenja, samo pratite sebe i svoj osjećaj i prilagođavate ples sebi, a ne obrnuto
– Kroz temu otkrivate nove stvari o sebi

Prijavite se na iduću radionicu:

– Subota 13.02. 2016. od 17.00 -19.00 sati– tema „Sva moja lica“ – u doba karnevala kada je sve dopušteno, istražit ćemo koje su to naše razne strane koje pokazujemo, kao i one koje skrivamo ili ne usuđujemo se pokazati svijetu na putu do svoje iskonske biti.


Što možete dobiti na radionicama oslikava i dojam polaznika:

„Draga Ivana, naše plesno druženje je bilo divno! Osjećaj prije radionice i poslije je naprosto neusporediv! 🙂 Tijelo je bilo lagano i zahvalno na ispuštanju svih emocija koje je glazba i tvoje vodstvo prizvalo. Muzika je bila bomba, ti vjeruješ u ono što radiš i opuštaš nas svojim uputama, društvo je bilo odlično, a cijelo iskustvo ništa drugo nego terapeutsko.“


Ja nisam od pretjeranih riječi ali moj osmijeh i dječje oduševljenje dok traje tvoja plesna radionica sve govore. Od srca sam ti zahvalna na ovome što radiš. Počela sam spoznavati i drugu dimenziju plesa koja mi do sada nije bila poznata osim što me bezuvjetno i uvijek dizala do nebeskih visina. Hvala što tako kreativno, nježno a opet snažno plešeš sa nama i slažeš božanske kompilacije.“

Mjesto održavanja radionica: Zagreb, Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. kat

Više o voditeljici i ovom plesu: http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!ples/cesb

Ulaganje: 70kn po radionici. Ako dovedete još nekoga, ulaganje je 60kn po svakoj osobi. Za članove APOLONA – 60 KN

PRIJAVE SU OBAVEZNE – putem online formulara: http://goo.gl/forms/mN2rB5ZZMu do najkasnije  petka 12.2. Broj mjesta je ograničen!

Ako imate kakvih dodatnih upita možete se javiti na e-mail ivana.stulic@gmail.com ili mob 092 33 46 429. Sva pitanja su dobrodošla.

Veseli plesni pozdrav,
Ivana Štulić