Radionice samomotivacije: “Plan za moju najbolju godinu 2016.”, u Zagrebu, Karlovcu,Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu

Nova je godina i želite nešto promijeniti u svom životu? Niste sigurni odakle bi krenuli, a još manje kako da ustrajete u onome što si zacrtate? Ne čeka vam se više da se sve poklopi i da zapuše „povoljan vjetar“? Pravi je trenutak da uzmete konce u svoje ruke i počnete kreirati život o kojem sanjate.

Man jump through the gap. Element of design.

Man jump through the gap. Element of design.

U tome vam može pomoći radionica Plan za moju najbolju godinu. Tu ćete imati priliku proći introspektivni proces, od pregleda što je obilježilo prošlo razdoblje, uvida gdje ste sada do razrade plana za vašu najbolju godinu. I što je najvažnije, koristeći najbolje prakse teorije uspjeha otkrit ćete kako stići do željenih ciljeva, a da ne posustanete već krajem siječnja. Isprobajte provjereni proces koji su u prethodne četiri godine prošli već brojni polaznici, evo što su rekli neki od njih:

“Sa radionice sam otišla s osmijehom na licu, zapravo zadovoljna što sam se upustila u ovo zanemareno područje, područje ostvarivanja potisnutih želja. Potaknula si, na lijep, diskretan način, sve moje pod tepih gurnute planove i potrebe. Plan za moju najbolju godinu iznimno mi je važan, ispisan, predočen osobi od povjerenja, već su u realizaciji neki zadani ciljevi.

Hvala ti na odličnoj prezentaciji! P.S. Preporuku šaljem svim svojim prijateljima.”

“120% sam zadovoljan sa sinoćnjom radionicom. Nisam pogriješio, tih +20% su tu jer su moja očekivanja toliko nadmašena! Stvarno odlično radiš ovo što radiš. Zbog toga što je protekla godina bila za mene tako posebna i izazovna i rewarding, nisam ni otprilike povjerovao da mogu očekivati da nova godina bude “bolja” od nje. A tvoja radionica pomogla mi je upravo da dokučim potencijal vremena koji je predamnom, da ova sada godina zbilja može biti bolja i sadržavati još veće, nove ciljeve. Sada gledam plan, i to je zbilja omoćujuće… empowering…heheh :))) Ima i nekih odličnih “trikova”/metoda kojima si se poslužila, koji su me baš oduševili i motivirali.”

„Radionica je savršena za pomaknuti svoju stvarnost malo bliže rubu gdje obitava naša osobna sreća. Za osjetiti viziju koju sanjamo i hrabro krenuti u transformaciju prema višem smislu. Ivana je nadahnuta, stručna i motivirajuća. Velike preporuke za najbolje uloženih 4 sata.“

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje  svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta!  I vi možete biti među njima.

Termini radionice su (trajanje 4h):

  • Zagreb – 21.01. u 18h ( za mjesto održavanja molim kontaktirajte voditeljicu Ivanu Štulić)
  • Karlovac – 25.1. u 18h
  • Rijeka – 27.01. u 18h
  • Zadar, Šibenik, Split –4.2. – 6.2.

PRIJAVE su obavezne (na mail ivana.stulic@gmail.com ili 092 33 46 429). Osigurajte svoje mjesto već danas! Broj mjesta je ograničen.

Više informacija o voditeljici Ivani Štulić i radionici možete naći na linku.

FB event: https://www.facebook.com/events/954479124637990/