Pozivnica za FREESTYLE PLES! 12/2015.

Volite plesati, a ne pamtite kad ste se zadnji put naplesali? Pozivamo vas na isprobate FREESTYLE na posljednoj radionici u ovoj godini s temom „Otvoreno srce“.

Otvoreno srceSvaki put nakon plesa se osjećate izvrsno, živo, veselo i puno energije, a prerijetko si to priuštite? Treba vam prilika da izbacite stres, razmrdate sve mišiće u tijelu, odmorite se od svih obaveza i konačno se opustite? Volite dobru glazbu i rado bi zaplesali, ali više nemate prilika za to, a pred ukućanima vam je neugodno? Ne paše vam kad vam drugi govore da morate ovako ili onako, volite slobodu? Željni ste istraživanja? Dođite isplesati dušu s nama.

FREESTYLE vam nudi priliku za sve to i više jer:

  • Ovdje nema zadanih koraka i koreografija, ne morate ništa pamtiti
  • Plešete sami za sebe i ne treba vam partner
  • Nije bitno koliko imate godina, ni plesnog iskustva, ni koliko jeste ili niste u formi
  • Nema ograničenja, samo pratite sebe i svoj osjećaj i prilagođavate ples sebi, a ne obrnuto
  • Kroz temu otkrivate nove stvari o sebi

Prijavite se na posljednju radionicu ove godine

Vrijeme održavanja: subota 12.12.2015. u 17:30

Tema „Otvoreno srce“ – u blagdansko doba vraćamo se bliže pravoj poanti, tome koliko možemo otvoriti srce za sebe i za druge. Dozvolite si omekšati i osjetiti svoje srce ponovno, uz glazbu koja će nam biti vodilja i naručje.

Što možete dobiti na radionicama oslikava i dojam polaznica:

“Bilo je stvarno sjajno..u potpunosti sam se uspjela povezati sa sobom i otpustiti svaku kontrolu..naplesala se kao nikad..:) istovremeno prazna i puna..Prazan um, a puno srce..Hvala ti na tome..Sjajno se osjećam u vlastitom tijelu..!”

„Draga Ivana, naše plesno druženje je bilo divno! Osjećaj prije radionice i poslije je naprosto neusporediv:)! Tijelo je bilo lagano i zahvalno na ispuštanju svih emocija koje je glazba i tvoje vodstvo prizvalo. Muzika je bila bomba :), ti vjeruješ u ono što radiš i opuštaš nas svojim uputama, društvo je bilo odlično, a cijelo iskustvo ništa drugo nego terapeutsko. Šta nije baš svake subote kad se ide na chagu :), di ćeš bolje :))“

Mjesto održavanja radionice: Zagreb, Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. kat. 

Više o voditeljici i ovom plesu: Ivana Štulić, http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!ples/cesb

Ulaganje po radionici: 70kn

PRIJAVE SU OBAVEZNE – na e-mail ivana.stulic@gmail.com ili mob 092 33 46 429 do petka 11.12. Broj mjesta je ograničen! Sva pitanja su dobrodošla.

PREDBILJEŽBE