//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Emocije, Komunikacija, Komunikacija, Ljubav, OBAVIJESTI, Odnosi, PARTNERSTVO, Preporađanje, Preporađanje, Preporađanje - Rebirthing, PSIHOLOGIJA, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Transformacijsko disanje, Transformacijsko disanje, Yoga disanja, ZDRAVLJE

Ljubav prema sebi, obilje – kroz TRANSFORMACIJSKO DISANJE

Transformacijsko disanjeRadionica se može pohađati neovisno o tome jeste li ili niste sudjelovali na prvoj i drugoj radionici, svaka je zasebna.

Na radionici učimo koji su najčešći obrasci koji stoje na putu autetičnog obilja i sebeljubavi , te kako ih otpustiti i integrirati nove informacije o obilju sa mjesta koje je najbolje za nas. Radionica se bavi uzročno posljedičnom vezom između povisivanja sebeljubavi čišćenjem i transformacijom misli, osjećaja i obrazaca i svega što stoji između nas i života kojeg želimo živjeti. Razvojem osjećja za vlastito, “autentično obilje”, ono koje dolazi sa mjesta osobne usklađenosti između onoga što želimo i onoga što već jesmo.

Vrijeme održavanja: nedjelja 29.11.2015. od 15.30 – 19.30h

Trajanje radionica: Svaka radionica traje 4 sata zajedno sa teoretskim dijelom, disanjem i završnim dijeljenjem utisaka i pitanjima.

Mjesto održavanja:  Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1/ IV.kat

Cijena: jedna radionica, ukoliko se na nju dolazi zasebno – 200 kn. POPUST“early bird” za ranije prijave (ušteda 50 kn): prijave do petka 27.11.- jedna radionica 150 kn

Prijave se vrše na broj telefona 091/ 576 0449  ili na e-mail: katarina.perkovic@gmail.com

Više o T.disanju: Dobrobiti transformacijskog disanja

PREDBILJEŽBE

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.330 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 1,038,780 pregleda
%d bloggers like this: