LJUBAVNA PISMA DUŠI – radionica kreativnog pisanja, komunikacije i disajnih tehnika, 8.11.

Što bi se dogodilo da u svakom trenutku istinski izražavamo sebe?

KAKAV BI TO ŽIVOT BIO U KOJEM JE PRIORITET IZRAZITI SE U POTPUNOSTI?

ŽIVOT IZ DUŠE NUDI VIBRACIJU KOJA POZIVA UPRAVO TAKVE DOGAĐAJE, LJUDE I SITUACIJE KOJI SU U SKLADU S NAŠIM NAJVIŠIM POTREBAMA. REZULTATI TOGA SU DUHOVNA CJELOVITOST I JASNOĆA UVIDA U SAMOGA SEBE. PISANJE JE ODUVIJEK BIO VENTIL KROZ KOJEG SU UMJETNICI IZRAŽAVALI UNUTRAŠNJA STANJA, PUŠTAJUĆI SVE ŠTO NIJE POTREBNO KAKO BI DOŠLI DO ESENCIJE VLASTITE ISTINE.

„Razgovori s dušom“... - radionica disajnih tehnika i kreativnog pisanja

Što ćemo raditi na radionici?

Radionica „Razgovori s dušom„ bavi se metodama povezivanja sa finom frekvencijom  duše koja se izražava kroz  – naše srce.  Kroz metode rada: tehnike disanja za povezivanje uma i tijela, te kreativno pisanje kao metodu izražavanja kroz srce i osjećaje, otpuštamo kontrolu nad onim što će izaći  i dopuštamo svojoj duši da osjeća i da se izražava kroz pisanje sa energijom ljubavi; šaljući nam poruke u sadašnjem trenutku.

Umjesto da pitamo bilo koga van sebe, dopuštamo svojoj duši da nas jasno vodi.

Izražavajući se kroz takvu kreaciju oslobađamo sebe i dajemo dopuštenje drugima da izraze svoju autentičnu istinu.

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena svima koji imaju potrebu izraziti sebe više, koji se žele relaksirati, ljudima koji vole stvarati svoju stvarnost u skladu sa potrebama vlastitog srca, osobama koje osjećaju da se žele povezati sa svojom istinom i vizijom, pjesnicima, te svima koji se vole umjetnički izraziti i probati nešto novo. Svaka pjesma izraz je individualne istine jastva svakog pojedinca i nosi značenje za svakog  ponaosob. Za same pjesme nije bitno da imaju „umjetničku vrijednost“ već da izražavaju istinu pojedinca, te suptilne smjernice duše.

Mjesto održavanja:  Apolon centar, Derenčinova 1/ 4.kat

Vrijeme održavanja: nedjelja, 08.11. 2015. (16:00- 18.30 sati)

Sudjelovanje:  100 kn

Predbilježba za radionicu je važeća uplatom pologa (30 kn) na broj računa HR 7823600003114075326 (s naznakom: polog za radionicu kreativnog pisanja). Ostatak (70 kn) se plaća po dolasku. U slučaju vašeg nedolaska na radionicu polog je nepovratan, no ukoliko se radionica ne održi zbog nekog razloga s naše strane, vaš polog vrijedi za bilo koji idući termin održavanja radionice ili ćemo novac vratiti.

Tehničke i praktične napomene:

molimo dođite komotno odjeveni, da se za svoje kreativne procese disanja i pisanja, možete udobno smjestiti na prostirkama na podu – molimo ponesite svoje papire, bilježnicu i pribor za pisanje, a po želji i bojice :).

Molimo da se za radionicu unaprijed predbilježite, te dođete na vrijeme, pet do deset minuta prije, u komfornoj odjeći, da se stignete u miru udobno smjestiti.

O voditeljici:

Autorica radionica je mag. politologije Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g . Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine, da bi ih ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon  školovanja za instruktoricu transformacijskog disanja kod Chantal Gressard učenice Sondre Ray, autorice poznatih knjiga sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja, započinje sa pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od pedesetak radionica iz različitih sfera življenja. U novije vrijeme bavi se i cvijetoterapijom (terapijom cvjetnim vibracionim esencijama). Uz transformacijsko disanje voli meditaciju, prirodu, pisanje i sve što je čini sretnom.

Utisci polaznika:

„Radionica mi je bila opuštajuća i inspirativna. Uspjela sam izaći iz svakodnevnih problema, opustiti se i podići na viši frekvencijski nivo. Zanimljiv je pristup susreta sa samim sobom kroz pisanje, čemu sam pristupila pomalo sa skepsom, ali se i ugodno iznenadila mogućnošću komunikacije sa sobom (svojom dušom) na novi kreativan način, kroz riječi.“   Anita

„ Osjećala sam se opušteno i zadivljeno onim što smo kreirali na radionici. Lijepo je osjetiti svoje pjesme i pjesme ostalih polaznika na jedan novi način kroz kreaciju iz duše. Bilo mi je sjajno koliko sam lako mogla napisati svoje pjesme –inspiracija me skroz prožela te čak nisam htjela prekinuti pisanje. Sveukupno, bilo je to jedno i staro i novo iskustvo koje kao da sam već doživjela, ali sada na jedan nov, lakši način.“    Tajana

PREDBILJEŽBE i informacije na e-mail : katarina.perkovic@gmail.com