//
sada čitate...
BESPLATNA DOGAĐANJA, DOGAĐANJA, ENERGETSKI RAD, Energetsko reprogramiranje, ISCJELJIVANJE, OBAVIJESTI, Samoiscjeljivanje, ZDRAVLJE, Čakra Terapija

OTKRIJTE TESLA METAMORFOZU- Anja Petrović: besplatno predavanje sa demonstracijom tehnike, 22.10.

Anya Petrović, međunarodno priznati iscjeljitelj, dolazi iz Australije. U četvrtak, 22. listopada 2015. održati će besplatno predavanje sa demonstracijom liječenja. Prisutni će otkriti kako i oni mogu koristiti Tesla valove.Presentation_AnyaTesla7(1)

Možda se pitate zašto Tesla metamorfoza® izaziva toliki interes znanstvenika i zašto je Anja Petrović, osnivač Tesla metamorfoze®, bila pozvana govoriti na “Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji” u Phladelphiji i na University of British Columbia u Kanadi?

Ova nova metoda liječenja često stvara zapanjujuće transformacije: klijenti prijavljuju nestanak tumora, raka, side, kroničnog sindroma umora, depresije, do granica gdje fizički oštećena kičma, pa čak i urođeni deformiteti budu rekonstruirani. Još značajnija od liječenja je evolucija svijesti koju pokreću Tesla valovi. Osim toga, radoznalost znanstvenika izazivaju neki sasvim novi fenomeni vezani za Tesla metamorfozu®. Pročitajte više.

Tesla valovi su različiti od hercijanskih; oni se pojačavaju sa udaljenošću. Na snimcima PIP kamerom su predstavljeni purpurnom bojom. Na “Institutu za bio-energetska istaživanja” u Beogradu tvrde da se te purpurne boje pojavljuju samo u Tesla metamorfozi®, da ih nema ni kod jedne druge metode lječenja. Poslušajte znanstvenika

Neki sasvim novi fenomeni:

U salama gdje su održavani seminari Tesla metamorfoze® su se pojavljivale bijele svijetlosne lopte ili različite boje na zidu koje su bile vidljive golim okom (slike dole).
colors wall CA2 LightBG2

Teslianac2Studenti koji su nakon pohađanja seminara Tesla metamorfoze® bili snimljeni PIP kamerom su imali purpurnu boju u auri. Purpurna boja nije uobičajena boja u ljudskoj auri. Nekima su napravljeni snimci PIP kamerom nakon godinu dana i ne samo da je purpurna boja i dalje bila prisutna, nego je bila još intenzivnija. Ova pojava ukazuje na to da Tesla valovi utiječu na uzdizanje frekvencije ljudske svijesti.

PIP-light5Na snimcima PIP kamerom mogu se vidjeti bijele sferične svjetlosti koje se kreću unaokolo.

Više od liječenja:

Tesla metamorfoza® nije samo energetsko lječenje; ona nas povezuje sa vibracijom svjetlosti i informacijom koja utječe na DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti. Tesla valovi omogućavaju studentima da uspostave komunikaciju sa klijentom na nivou svijesnog, podsvijesnog i integrativnog uma. Kako to objašnjavamo?

p1 1 Body chakrasU Vedi postoji meditacija za uzdizanje fekvencije svijesti. Počinje od bazične čakre koja je crvene boje, pa naviše preko glavnih čakri i završava se krunskom čakrom koja je purpurne boje. Samo pojedini jogini dospijevaju do nivoa krunske čakre. Fenomen purpurne boje u aurama gotovo svih studenata koji su pohađali seminare Tesla metamorfoze bi mogao ukazivati na to da frekvencije Tesla valova uzdižu nivo naše svijesti na frekvenciju krunske čakre.

Zelena boja koja prevladava na PIP snimcima svih ostalih metoda alternativnog lječenja (Reiki, Teta lječenje, Rekonekcija itd.) je prisutna i na snimcima seansi Tesla metamorfoze, pa i u aurama studenata. To je boja srčane čakre. Anja vjeruje da je to stoga, što je Ljubav od ogromnog značaja za proces lječenja. Stoga na seminaru Tesla metamorfoze radi sa studentima vježbu koja im pomaže da zrače Ljubav.

Tesla je rekao: “Onoga dana kada nauka počne da proučava nefizičke fenomene, napraviće veći progres u jednoj deceniji nego za sve vekove svoga postojanja.” Njegove riječi se potvrđuju kroz Tesla metamorfozu®.

I vi možete ovladati ovom metodom !

Informacije: Rina Doreni, mob: +386 31635898
e-mail: contact@TeslaMetamorphosis.com

 www.TeslaMetamorphosis.com
Vrijeme održavanja:  četvrtak 22. listopada od 16:30  – 18.00 sati
PREDAVANJE SA DEMONSTRACIJOM: APOLON CENTAR , Zagreb, Derenčinova 1/ IV. kat (ugao sa Vlaškom ulicom blizu Kvaternikovog trga) (mapa

PREDBILJEŽBE ZA BESPLATNO PREDAVANJE

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.362 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,074,313 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: