BESPLATNI SEMINAR “NAJSRETNIJA BEBA” za trudnice i roditelje, srijeda, 1.7.

Slide 1Srdačno pozivamo sve trudnice, njihove partnere te mlade majke i očeve, da prisustvuju novim seminarima za trudnice i roditelje koji se održavaju prvi puta u Apolonu, u suradnji sa Najsretnija beba Hrvatska™, a u skladu su s našim ciljevima provođenja programa za trudnice, rodilje i bebe i dugogodišnjim zalaganjem za promoviranje pronataliteta u Hrvatskoj.

Prvi besplatni, kraći uvodni seminar odlučili smo vam pokloniti!

Evo što bi se obrađivalo na besplatnom seminaru:

Zašto bebe plaču?

Kako plač utječe na roditelje?

O kolikama i zablude vezane za njih.

S veseljem vas pozivamo da dođete u Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1/ 4.kat, u srijedu 01. 07. 2015. od 18.00 – 19.00 sati, uz obaveznu predbilježbu.

Više o seminarima Najsretnija beba Hrvatska™ nudi kratke i efikasne seminare s praktičnim vježbama. Niti jedan drugi program u Hrvatskoj ne nudi nešto slično. Napokon… Djeca dolaze s uputstvima!

O voditeljici: Iva Brčić mlada je majka koja je postala prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba u Hrvatskoj. Diplomirala je sociologiju i filozofiju, a ljubav prema djeci provodila je kroz volontiranje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, udruzi Igra i Centru za mlade u Karlovcu. Osmišljavala je radionice i edukativne programe za djecu, a sada se bavi istraživanjem utjecaja obitelji na delikventna ponašanja. Kako bi pomogla roditeljima da zaborave na mitove o bebama i djeci, da znaju smiriti plač beba, produžiti spavanje, zaustaviti napade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom svoje savjete daje kao stučna suradnica na web portalima roditelji.hr i sos mame.

PREDBILJEŽBE  ljubazno molimo da vaš dolazak svakako najavite te se predbilježite zbog ograničenog broja mjesta u dvorani