Seminari koji otkrivaju bogatstvo koje nosite u sebi: SKLADNI ODNOSI S LAKOĆOM, 23.05.

Mini-seminar u Zagrebu, 23.05.2015. 11-14h.

relationships

Kaže se da dobri odnosi zahtjevaju puno rada i truda.Međutim, to zaista ne mora tako biti.

Kvaliteta naših odnosa, bez obzira radilo se o ljubavnim, porodičnim, poslovnim ili drugim odnosima,direktno je povezana s našim vlastitim unutarnjim stanjem.

Znamo i sami, kada se osjećamo dobro i kada smo opušteni, puno smo bolji prema drugima. Imamo više strpljenja i razumijevanja, bolje slušamo, lakše opraštamo, komunikacija teče prirodno i lako, i sve je OK.

Kada smo napeti ili nesigurni, tada lako planemo ili se zatvorimo u sebe, komunikacija je teška i lakše se naljutimo ili povrijedimo.

Stoga, uspješni odnosi prirodna su posljedica našeg bivanja sretnima i opuštenima, punih vjere u sebe i u život. Kada smo mi sretni, odnosi postaju laki, postaju izvor užitka i osobnog rasta.

Najveća prepreka vlastitoj sreći, a time i dobrim odnosima, jest pogrešna percepcija izvora naših iskustava. Sve dok nam se čini kako su drugi izvor naše sreće ili uzrok naše nesreće jer su nas naljutili ili povrijedili, mi smo žrtve ponašanja i stava drugih. Mi tada ne možemo biti sretni i zadovoljni sve dok se drugi ne ponašaju kako bismo mi htjeli i dok svijet oko nas nije “kako treba”.

Kada zaista uvidimo, a ne samo teoretski znamo, da je izvor svega unutar nas, izvor svih naših osjećaja, mi postajemo slobodni i neovisni od drugih. To jednostavno prepoznavanje dovodi do uvida i spoznaja koje nam donose ono što samo odijek tražili – istinsku sreću i ljubav unutar sebe bez obzira na vanjsko. Kada smo tako povezani sa sobom, automatski se osjećamo povezani i s drugima.

Jedan od najjednostavnijih načina za istinske uvide i prepoznavanje izvora unutar sebe su opušteni razgovori o Tri univerzalna principa stvaranja (Um, Svijest, Misao) i kako je kroz njih kreirano sve što osjećamo i doživljavamo.

Dobrodošli!

Više o seminarima na bazi Tri principa.

_______________________________________

Vrijeme: subota 23.05.2015., 11-14h

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar, Derenčinova 1, 4.kat

Voditeljica: Romana Đekić

romana_dekicRomana Đekić je učiteljica Tri principa i konzultantica svjesnog življenja. Nakon što joj je doživjela značajnu unutarnju promjenu po upoznavanju s Tri principa, ostavila je do tada uspješnu karijeru kao homeopat te se posvetila širenju ovog jednostavnog i moćnog učenja. Osim u Hrvatskoj radi i u Dublinu kao mentor na profesionalnom kursu za trenere Tri principa pod nazivom Three principles facilitator training (http://www.theinsightspace.com/our-team/).

Molim obavezno se prijavite jer je broj mjesta ograničen.

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902

______________________________________

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir. Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni.

Oglasi