FREESTYLE PLESNE RADIONICE – “Proljeće u meni”

Proljeće u meni

Veliko nam je zadovoljstvo ponovno vas pozvati na ciklus freestyle plesnih radionica pod nazivom “Proljeće u meni”. U ovo doba kad se priroda budi, cvjetovi šire svoje latice, a sunce nas sve više grije, prirodno se budimo i mi i naša želja da se osjetimo živima i punima energije. Jedan od najboljih načina za to je ples i to freestyle.

Termini: subote u terminu od 16 do 18h.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/4, Zagreb.

FB link za sheranje: https://www.facebook.com/events/1562757337307308/

Više o freestyle plesu:

Opustite se na plesu gdje nema zadanih tuđih koreografija nego vi sami birate svoje pokrete. Volite plesati, a ne znate kad ste se zadnji put dobro isčagali? Bitno vam je kako se vi osjećate dok plešete, a ne da li bi neki tamo učitelji bili zadovoljni? Želite se zabaviti i otići doma umorni, ali sretni? Gušt vam je prepustiti se zaraznim ritmovima, emocijama i dobro razmrdati tijelo? Freestyle ples vas poziva da se otkačite uz dobru glazbu kojoj ne možete odoljeti! Za razliku od plesnih tečajeva, ovdje vas nitko ne uči korake, već kako da uživate dok plešete.

Na freestyle plesu:

– nije bitno koliko ste u formi

– ne morate imati plesnog partnera, već plešete sami za sebe

– ne morate pamtiti korake i frustirirati se što ste ih zaboravili

– nije bitno jeste li već negdje plesali ili niste, ovdje se ne provjerava vaše znanje, nema pravog ili krivog plesa, bitno je samo da budete svoji.

Teme ciklusa “Proljeće u meni”:

Tema prve radionice ( subota 11.4. od 16 -18h): Proljetno čišćenje (da, kroz ples! ) – vrijeme je za generalno spremanje, što još nosimo sa sobom, a ne treba nam više, što možemo ostaviti i postati lakši i slobodniji?

Tema druge radionice (subota 18.4. od 16 -18h): Buđenje – nakon što smo ostavili iza sebe nepotrebno, ostalo nam je više prostora za novo, prepuštamo se buđenju prirodnih impulsa u nama i istražujemo gdje nas ta nova sloboda vodi.

Tema treće radionice ( subota 25.4. od 16 -18h): Lak kao perce – Proljeće nosi određenu dozu lepršavosti i poletnosti, pa što ne bismo i mi kako ulazimo u najintenzivniji dio godine.

Kroz ples ćemo istraživati ove teme, predati se unutarnjem zanosu, oživjeti tijelo i pritom se odlično zabaviti. 🙂

Ovdje možete saznati više o voditeljici kao i pročitati dojmove s prethodnih radionica: http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!dojmovi/c24vq (Firefox, Chrome, Internet Explorer 9 ili više).

Dijelim dojam jedne od polaznica:

“Bilo je stvarno sjajno..u potpunosti sam se uspjela povezati sa sobom i otpustiti svaku kontrolu..naplesala se kao nikad..:) istovremeno prazna i puna.. Prazan um, a puno srce..Hvala ti na tome..Sjajno se osjećam u vlastitom tijelu..!”

Možete se prijaviti na pojedinačnu radionicu ili na cijeli ciklus.

PRIJAVE SU OBAVEZNE – na e-mail ivana.stulic@gmail.com ili mob 092 33 46 429. Sva pitanja su dobrodošla.

Veseli plesni pozdrav vaša voditeljica,
Ivana Štulić

„Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”  ~Robin Williams