SEMINAR ZA VODITELJE “RELAKSACIJE SMIJEHOM- JOGE SMIJEHA”, 07. i 08. 02. 2015.

Cijenjeni prijatelji smijeha,
najavljujemo seminar za voditelje “Relaksacije smijehom-yoga smijeha”, koji će se održati 07. i 08. veljače 2015. na starom mjestu u Apolon centru u Zagrebu, Derenčinova 1  s početkom u 11 sati.  Prijave za seminar i uplata akontacije su otvorene do 30.01.2015.  U prilogu su poziv, raspored i prijavnica iz kojih možete saznati detaljnije informacije o dogoađanju na seminaru. Još jedanput iskrene čestitke i svako dobro u tekućoj 2015. godini!
Napomena: Molimo vas, prijavite se samo ako ste zaista sigurni da ćete na seminar i doći, obzirom da se radi u malim grupama i da je za seminar potrebno naručiti diplome i osigurati skripte.
Sve ostale informacije imate u prilogu, a ukoliko Vas još nešto zanima molimo kontaktirajte mob.095/9153154
Lijep pozdrav i osmijeh,
Danijela Biondić-Vidaković,  učiteljica i voditeljica seminara ” relaksacija smijehom-yoga smijeha”

Relaksacija smijehom – Joga smijeha“

certificirani vikend seminar za voditelje

U Zagrebu, 07. i 08. veljače 2015.g.

Seminar je koncipiran kao intenzivan edukacijski trening .

Yoga smijeha je kombinacija vježbi smijeha i pravilnog disanja

Kad se smijemo mijenjamo se, 

 mijenjajući sebe mijenjamo svijet“

Dr.Madan Kataria

Joga smijeha

Vježbe smijeha nam omogućavaju terpijsko dijelovanje na tijelo i um. Na način da kroz  vježbe smijeha, laganog istezanja, disanja i opuštanja, isključimo racio i predamo se iskrenom, dubokom i iscjeljujućem smijehu.

Organizira: Udruga „Vi-Bi-Da“ i Apolon centar

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 (4.kat)

Vrijeme održavanja: vikend: subota i nedjelja 07. i 08.02. 2015.

Vježbajući redovito, vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

Kome je namjenjen? Ova znanstveno dokazana učinkovita tehnika namjenjena je svima koji rade sa ljudima, zdravstvenim djelatnicma, socijalnim radnicima, učiteljima…. Korisnom se pokazala i kod managera, turističkih animatora..,ukratko metoda je namjenjena svima koji žele ovaj pristup uklopiti i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi i onima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije u međuljudskim kontaktima, usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost.

Voditeljica seminara: certificirana učiteljica „School of Laughter Yoga“ “, www.laughteryoga.org, Danijela Biondić-Vidaković

Kotizacija za seminar iznosi: 1.190 kn za gotovinsko plaćanje ili 1.400 kn za plaćanje u ratama. Uključuje dva dana intenzivnog treninga, skriptu, CD s vježbama, međunarodni certifikat.

Prijava za seminar do 30.01.2015.g. na mail vibidasun@gmail.com, mob.095/9153154 ili apolon.studio@gmail.com

Uplata akontacije: 300 kn do 30.01.2015.. na RN. Udruge „Vibida“ (OIB:36858260618), PBZ HR68 2340009 -1110427554

Po završetku seminara dobivate međunarodni certifikat koji Vam omogućava kreiranje i vođenje vlastitih treninga smijeha u fitness centrima, turističkim destinacijama, školama, umirovljeničkim domovima, održavanje predavanja i prezentacija, vođenje team buildinga…. i naravno pokretanje vlastog kluba smijeha  -:)

Na seminar treba ponijeti : udobnu odjeću (trenirka i sl.), deblje čarape (vježbamo u čarapama), rezervnu majicu, dekicu ili karimat, bilježnicu i olovku, mali poklon za razmjenu.

Napomena: Udruga „Vi-Bi-Da“ zadržava pravo otkazivanja seminara a, uplaćena sredstva uplatiteljima će biti vraćena do 15.02.2015.g.

Svim učesnicima želim dobru zabavu u zajedničkoj avanturi otkrivanja smijeha:)

„Smijmo se iskreno i opušteno, smijeh je znak da živimo ovaj čudesni život.

Relaksacija smijehom – YouTube

  1. Interview na HTV predsjednice udruga ViBiDa o relaksaciji smijehom na HTV ovoj emisiji Dobro jutro Hrvatska (18.svibanj 2010)
    Za sve dodatne informacije molimo nazovite: 095/9153154 

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: