Zadnja radionica AKUPRESURE prije Željkinog povratka u Aziju,15.11.2014.

Radionica AKUPRESURE – vodi Željka Ciganović, 15.11.2014.

DRAGO NAM JE POZVATI VAS NA RADIONICU  AKUPRESURE ( ZADNJU PRIJE ŽELJKINOG POVRATKA U AZIJU), NA KOJOJ ĆE VAM ŽELJKA CIGANOVIĆ, M.SC.(YOGA), SAVJETNICA ZA JOGU I PRIRODNU MEDICINU, NA JEDNOSTAVAN NAČIN PRIBLIŽITI DREVNA ZNANJA O AKUPRESURI TE VAS NAUČITI KAKO JE SAMI MOŽETE PRIMJENJIVATI NA SEBI I SVOJIM BLIŽNJIMA.
DRUŽIT ĆEMO SE U SUBOTU, 15.11.2014. OD 16. – 19. SATI U APOLON CENTRU, DERENČINOVA 1 (4.KAT)
SVAKI POLAZNIK DOBIJE SKRIPTU I AKUPRESURNO POMAGALO

Kroz zabavu naučite kako pomoću akupresure možete ukloniti najčešće zdravstvene tegobe – pritiskom na točno određene točke na tijelu ubrzo ćete osjetiti sve njene dobrobiti! Recite zbogom glavoboljama, bolovima u leđima, vratu, očima, želucu, poboljšajte koncentraciju, pamćenje, raspoloženje i sveukupno zdravlje te samim time i – radni učinak. Dopustite da vam pomognemo da smognete snage za promjene za kojima ste oduvijek žudili. Neka vam svaki trenutak bude ispunjen novim radnim i životnim pobjedama!

Predavanje vodi Željka Ciganović, magistrica znanosti joge

Željka se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. S 19 godina počinje se baviti Reikijem a nedugo nakon toga i Psihokibernetikom. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, odlazi na rad u Indiju gdje stječe bogato iskustvo međunarodnog marketinga te se počinje i više posvećivati jogi, ajurvedi, siddha medicini te naturopatiji (prirodnoj medicini). Od 2008. godine usredotočena je na izravno učenje od Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha o tehnikama iscjeljivanja čije znanje prenosi putem djelovanja udruge Univeralna želja (Universal wish). Istovremeno završava magistarski studij joge s istraživanjem o utjecaju joge na stres uredskih zaposlenika.

Željka također doprinosi svojim člancima u mjesečniku „Sensa“ te je gost mnogih seminara i radionica na temu zdravlja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Cilj joj je da polaznici njenih predavanja i radionica počnu primjenjivati njene jednostavne, a nadasve učinkovite savjete te da tako postanu zdraviji, sretniji, duhovniji i ispunjeniji.

Termin: 15.11.2014.  od 16:00 -19:00 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4.kat (kod Kvaternikovog trga)

Trajanje: 3h

Cijena: 200 kn

* raniji polaznici 20% popusta

** studenti, nezaposleni i umirovljenici ostvaruju 20% popusta

*** svaki polaznik dobije skriptu i akupresurno pomagalo

 

Radi velikog interesa savjetujemo vam da se prebilježite na vrijeme. Vidimo se! 🙂

PREDBILJEŽBE

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: