AKUPRESUROM DO ZDRAVLJA I SREĆE – vodi Željka Ciganović, 18.10.2014.

Akupresura Željka Ciganović banner 10.2014.Srdačno vas pozivamo na jedinstvenu radionicu na kojoj će vam Željka Ciganović, M.Sc.(Yoga), savjetnica za jogu i prirodnu medicinu s adresom u Indiji, na jednostavan način približiti drevna znanja o akupresuri te vas naučiti kako je sami možete primjenjivati na sebi i svojim bližnjima.

Kroz zabavu naučite kako pomoću akupresure možete ukloniti najčešće zdravstvene tegobe – pritiskom na točno određene točke na tijelu ubrzo ćete osjetiti sve njene dobrobiti! Recite zbogom glavoboljama, bolovima u leđima, vratu, očima, želucu, poboljšajte koncentraciju, pamćenje, raspoloženje i sveukupno zdravlje te samim time i – radni učinak. Dopustite da vam pomognemo da smognete snage za promjene za kojima ste oduvijek žudili. Neka vam svaki trenutak bude ispunjen novim radnim i životnim pobjedama!

Predavanje vodi Željka Ciganovićmagistrica znanosti joge

Željka se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. S 19 godina počinje se baviti Reikijem a nedugo nakon toga i Psihokibernetikom. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, odlazi na rad u Indiju gdje stječe bogato iskustvo međunarodnog marketinga te se počinje i više posvećivati jogi, ajurvedi, siddha medicini te naturopatiji (prirodnoj medicini). Od 2008. godine usredotočena je na izravno učenje od Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha o tehnikama iscjeljivanja čije znanje prenosi putem djelovanja udruge Univeralna želja (Universal wish). Istovremeno završava magistarski studij joge s istraživanjem o utjecaju joge na stres uredskih zaposlenika.

Željka također doprinosi svojim člancima u mjesečniku „Sensa“ te je gost mnogih seminara i radionica na temu zdravlja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Cilj joj je da polaznici njenih predavanja i radionica počnu primjenjivati njene jednostavne, a nadasve učinkovite savjete te da tako postanu zdraviji, sretniji, duhovniji i ispunjeniji.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Termin: 18.10.2014.  od 17:00 – 20:00 sati

Trajanje: 3h

Cijena: 150 kn

* za dolazak u dvoje odobravamo popust od 10% (dvoje za 270kn)

** studenti, nezaposleni i umirovljenici ostvaruju 20% popusta

*** popusti se mogu zbrajati

Radi velikog interesa savjetujemo vam da se prebilježite na vrijeme. Vidimo se! 🙂

PREDBILJEŽBE