Dvodnevna grupna BIOTERAPIJA – klinički bioenergetski tretman, 11. i 12.10.

Obzirom da se jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije u kontinuitetupotrebno je prisustvovati svim terminima, dakle četiri puta, oba dana, u subotu i u nedjelju u 11.00 i u 17.00 sati.

Bioterpija- Ruke autor akademski kipar Denis Krašković

Bioterapija u suradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima pokriva široki spektar djelovanja od prevencije do liječenja svih fizičkih i psihičkih bolesti.

Bioenergija olakšava protok energije, uklanja blokade, postiže ravnotežu i ravnomjeran protok energije, pomaže ozdravljenju, poboljšanju općeg stanja tijela i duha, te mnoštvo drugi pozitivnih učinaka. Bioterapija je namijenjena i zdravim i bolesnim osobama, tako da svatko može doći i sigurno će mu pomoći u nekom aspektu.

Metoda bioenergetskih kliničkih tretmana je znanstveno provjerena metoda bioenergetskog liječenja 1976.g. priznata od Svjetske zdravstvene organizacije (WHO-World Health Organization), te se od tada uspješno primjenjuje kao ozbiljna i visoko strukturirana energetska praksa.

Sudjelovanje: Prilikom dolaska potrebno je uplatiti  50 kn (za oba dana) kao kotizaciju za prostor. Po završetku terapijskog ciklusa slobodni ste ostaviti anonimnu, dobrovoljnu donaciju terapeutu, u skladu sa svojim mogućnostima.

PREDBILJEŽBE: Za potvrde dolaska i sva pitanja, molim obratite se na: 098/485 393 ili belinda.lukez@gmail.com i preko Facebooka- Bioterapija „B“

PREDBILJEŽBE

Pogledajte galeriju slika kako nam je bilo na prvom bioenergetskom tretmanu održanom u Apolonu, svibanj 2014.

biotretman počinje

bioterapeut Belinda Lukež

 

DSC00064

DSC00062DSC00066DSC00070DSC00063DSC00071