FREE STYLE PLES – upisi u grupu za 10. mjesec u tijeku!

Pozdrav svim plesoljupcima!

Nakon prethodne sezone uspješnih radionica, pokrećemo grupu koja će se redovito sastajati – jednom tjedno – i isplesavati dušu i tijelo na freestyle način!

dance-awayOvo je totalno za vas ako:

volite plesati bez ikakve brige o koreografijama i koracima (ne treba ništa pamtiti i ponavljati, nije potrebno ni plesno iskustvo)

– dosadio vam je aerobik i slični treninzi i tražite nešto novo

– želite se osjetiti živo i veselo i razgibano

– želite istraživati što sve vaše tijelo može i na koliko vam načina može donijeti gušt i rasterećenje

– želite se otkačiti

– želite bar jednom tjedno imati vrijeme koje je samo vaše i samo za vas

– želite prostor i društvo u kojem je sve što donesete sa sobom dobrodošlo

Ključna stvar je – ovo će biti trenutak u tjednu koji će biti vaša oaza prepuštanja i opuštenosti u gibanju kako vama paše.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. kat. 

Vrijeme održavanja: redovno jednom tjedno, četvrtkom od 20.00 -21.30

Početak: četvrtak, 18.09.2014. od 20.00 – 21:30

Mjesečna članarina: 200 kn (za 4x) ili 60 kn (po dolasku)

ISKORISTITE POPUST U 10. MJESECU! Dovedite prijatelja, prijateljicu, kolegicu ili  nekoga iz obitelji sa sobom na ples i oboje dobivate popust: svaki od vas plaća po 170 kn mjesečne članarine za 10. mjesec ( inače je 200 kn).

Voditeljica: Ivana Štulić,

IVANA ŠTULIĆ, coach, voditeljica radionica, integrativni terapeut, diplomirana inženjerka, plesačica, trenerica

“Strastvena plesačica od najranijih sjećanja, plesala sam i plešem uz radio, na plesnjacima nekad davno uz svoje roditelje, zatim na tečajevima standardnih i latino plesova, nebrojenim salsa partyjima, u dvoranama za sportski ples, u duhu 5 ritmova i kontakt improvizacije, a spontano znam zaplesati i na ulici i u prirodi. 🙂 Iako u svakodnevici radim „ozbiljan“ posao i bavim se mnogim drugim aktivnostima, za mene ples je život, a život je ples i gotovo pa da nema toga što me ne tjera na gibanje. Tu energiju želim prenijeti na ovim radionicama.”

 

Po dva termina u mjesecu bit će čisto isplesavanje i razmrdavanje, druga dva će biti tematska, a spremam vam zanimljive i duboke teme – prihvaćanje, otpuštanje, strast, pripadanje… i još puno toga! Sve naravno uz odličnu pomno biranu glazbenu podlogu koja prati naše plesne priče!

Dojmove s prethodnih radionica možete pročitati ovdje:
http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!dojmovi/c24vq (Firefox, Chrome, Internet Explorer 9 ili više).

Inače, freestyle radionice su popraćene i u medijima, prilog s HRT-a: http://djh.hrt.hr/vjezbajte-s-nama/10527-free-style

Prijave se primaju. na e-mail ivana.stulic@gmail.com. Za sva pitanja slobodno se obratite na spomenutu e-mail adresu ili broj mobitela 091 4501 328.

Molim da proslijedite ovaj poziv svim zainteresiranima. Unaprijed hvala.

Plešimo zajedno. 🙂

Veseli plesni pozdrav,

Ivana Štulić

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.” – Friedrich Nietzsche.

PREDBILJEŽBE