//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DOGAĐANJA, Komunikacija, MEDITACIJA, Meditacija, Mindfulness, OBAVIJESTI, PSIHOLOGIJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE

OBAVIJEST: Mindfulness radionica meditacije, 27. i 28.09. – POPUNJENO!

Dragi svi,

hvala na vašim predbilježbama i obavještavamo vas da su sva mjesta za radionicu Mindfulness meditacije za vikend 27. i 28.09. 2014. popunjena.

Zbog velikog interesa, svi koji su se predbilježili, dobit će u tjednu prije tog vikenda još jedan upit mailom u kojem ćemo vas podsjetiti na radionicu i zamoliti da svoj dolazak još jednom potvrdite :).

U slučaju da ne možete doći, molimo vas da na vrijeme otkažete..

Napominjemo da se radionica sastoji od dva dana i bilo bi korisno prisustvovati oba dana, a ukoliko to nije moguće i ako možete doći samo jedan dan, onda neka to bude u SUBOTU.

Nije moguće prisustvovati samo nedjeljom.

Također molimo da dođete na vrijeme, par minuta prije, da se stignete udobno smjestiti u prostoru i da se može krenuti na vrijeme.

Lijep pozdrav, svako dobro i vidimo se na radionici!

Jasna i Mislav

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.362 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,074,313 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: