VJEŽBAM DOMA VIDEO (1) – Gentle yoga warm up: lagano sjedeće zagrijavanje

Dragi svi,

mnogi od vas javljaju nam se sa pismima što raditi sada po ljeti, kada nema organiziranih satova vježbanja u dvorani. Kažete da vam satovi, treninzi i vođeno vježbanje jako nedostaju, jer je naravno lakše u grupi. No, puno možete učiniti i sami – kod kuće.

Zato pogledajte video materijale ili pročitajte članak iz serije: “Vježbam doma”. Odvojite nekoliko minuta dnevno samo za sebe, baš kao što ste to činili dolazeći na satove. Izaberite  mirno mjesto u sobi, isključite mobitele, zamolite ukućane da Vam podare par minuta mira i neometanja, stavite na pod prostirku i budite prisutni.

Ako imate prilike, vježbati možete i u prirodi, u svom vrtu, na plaži, na livadi, u šumi – bit će još učinkovitije na svježem zraku. Ne brinite ako vas pritom (p)osjeti vaš kućni ljubimac, oni su vrlo znatiželjno i zainteresirano društvo. Nevjerojatno sa koliko je pozornosti, znatiželje i pažnje moje vježbanje u prirodi pratio moj pas :)!

Video materijali su na engleskom jeziku, nadamo se da prijevod nije potreban, a ako jest, javite nam! Javite nam se s komentarima: kako Vam ide, gdje je eventualno zapelo i što bi voljeli ponoviti. Malo dobre volje i eto ga – začas opet vježbamo zajedno!

Priredila i prilagodila: Jasna Maceljski