RASPORED VJEŽBANJA u Apolonu za kraj lipnja i srpanj

Obavještavamo vas da su neki treninzi vježbanja redovnih programa u Apolon centru završeni za ovu sezonu, a neki će se odvijati po skraćenom ljetnom rasporedu:

hot yogaAEROBIC JUTARNJA REKREACIJA – završeni treninzi JOGA ZA DJECU I RODITELJE SUBOTOM UJUTRO – završeni treninzi

JOGA ZA POČETNIKE/ VJEŽBE ZA KRALJEŽNICUdo 11.07.

JOGA SMIJEHA – završeni treninzi

MINDFULNESS MEDITACIJA – zadnja je u srijedu 18.06. od 20 -22 h

MAME I BEBE –do 11.07. srijedom i petkom u Martićevoj 14c

PRENATAL VJEŽBE ZA TRUDNICE – samo poslijepodnevna grupa, utorkom i petkom od 17.00 -18.15 – do 11.07. OBAVIJEST O PROMJENI RASPOREDA: Prenatal- vježbe za trudnice u srpnju

PILATES PLUS JOGA – završeni treninzi, grupa je pripojena grupi joge za početnike/vježbe za kralježnicu

PLESNI PROGRAMI – završeni treninzi

POWER YOGA – zbog obilja praznika u mjesecu lipnju nema treninga zadnja dva tjedna u lipnju, a ti satovi će biti odrađeni u prva dva tjedna u srpnju.

TAI CHI – redovno do kraja lipnja, u srpnju vježbamo u parku Maksimir

TAI CHI treninge selimo iz dvorane u Maksimir! TAI CHI U PRIRODI – vježbat ćemo u parku Maksimir tijekom srpnja,srijedom od 19.00 sati, iznad Vidikovca

Pratite naše obavijesti o ostalim događanjima tijekom ljeta 🙂 ! – LJUBAVNI ODNOSI: radionica transformacijskog disanja, 22.06. – Besplatno predavanje srijedom: MAJSTORSKA JOGA i Inicijacija u I. i II.Ključ, 25.06. – Dvodnevna grupna BIOTERAPIJA-KLINIČKI BIOENERGETSKI TRETMANI, 28. i 29.06. – ZVUKOTERAPIJA: radionica, 02.07. Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte i pišite na apolon.studio@gmail.com  – rado ćemo vam odgovoriti!

Oglasi