//
sada čitate...
BESPLATNA DOGAĐANJA, DISANJE, DOGAĐANJA, ENERGETSKI RAD, MEDITACIJA, OBAVIJESTI, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE

Besplatno predavanje srijedom: MAJSTORSKA JOGA i Inicijacija u I. i II.Ključ, 25.06.

 

Majstorska jogaMajstorska joga je tehnika samorazvoja koja potječe iz drevne Perzije, a kasnije se prenosi u Tibet i Indiju, te najveći procvat doživljava u starom Egiptu.

Zbog izuzetne snage i brzine kojom je moguće transformirati ljudsku svijest iz stanja uspavanosti u stanje prosvjetljujuće svijesti, ovaj sistem je bio dostupan samo malom broju iniciranih. Kroz povijest su tajnu čuvala samo dvojica iniciranih koji bi znanje prenosili pažljivo odabranom nasljedniku.

Danas razvoj ljudske svijesti ponovno doživljava svoj procvat i zato ovaj sistem sada otključava svoja vrata koja su bila dugo čuvana u tišini. U ovom dobu dolazi kroz potpuno ostvarenu učiteljicu Anandu Roshi koja je kompletno znanje primila direktno od tibetanskih lama čuvara tradicije, a koje se širi putem učitelja Majstorske joge. U praktičnom smislu Majstorska joga nije skup asana, već se sastoji od 7 Ključeva (i 6 viših) koji su prezentirani kroz 7 jednostavnih i nezahtjevnih tehnika-vježbi .

Majstorska joga komplementarna je sa svim tehnikama samorazvoja i pospješuje njihov napredak.

I. KLJUČ Otvara treće oko i razvija vid i vidovitost. Daje nam znanje kako u svoj sustav svjesno upiti i uravnotežiti pet energija potpore potrebnih za naše funkcioniranje. Također otvara i više energetske centre u tijelu, povezuje i proširuje naš centralni kanal kojim primamo Svjetlost. Vježba I.Ključa integrira posebnu tehniku disanja – Majstorski dah, a njeno trajanje je 3 i pol minute. Majstorska joga putem I.Ključa daje alat za potpuni balans energija u sustavu i punu samorealizaciju.

II.  KLJUČ  je temelj Majstorske joge. Inicira nas u Zvuk ,razvija sluh kao i sposobnost slušanja na daljinu. Prilikom inicijacije naša aura se proširuje za 10-20 metara. Vježbanjem II. Ključa tri puta povečavamo našu energiju. Namjenjen je svima koji žele brže napredovati na svom putu.

Vrijeme održavanja: 25.06.2014., od 18.00 -19.30

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 (4.kat)

Predavanje je besplatno.

Tko želi biti iniciran u I. Ključ cijena je 200kn uz to dobiva znanje 13. Ključa.

Oni koji su prošli I. Ključ mogu prisustvovati na inicijaciji uz naknadu od 20kn za troškove prostora.

Tko želi ostati na inicijaciji u II. Ključ cijena je 200kn

SVI SU DOBRODOŠLI!


Više o Majstorskoj jogi na: http://majstorska-joga.com/index.html

IVANA Ekayaa NOVAČIĆ – Učitelj Majstorske Joge  e-mail:phonos7@gmail.com / mob.091 9713 156

PREDBILJEŽBE

 

 

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.968 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.478 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: