LJUBAVNI ODNOSI: radionica transformacijskog disanja, 22.06.

Srdačno vas pozivamo na novu radionicu transformacijskog disanja u lipnju 2014., na temu: LJUBAVNI ODNOSI 

Radionica „Ljubavni odnosi“ su međuljudski odnosi ukorijenjeni u sadašnjem trenutku umjesto na utiscima iz prošlosti, prošlim traumama i projekcijama slika iz odnosa roditelj-dijete.

 Ljubavni odnosi 22.06.2014.

Novi ljubavni odnosi koji su utemeljeni na komunikaciji, poštovanju i referiraju na najdublju esenciju ljudskoga bića, mijenjaju koncept odnosa i pogleda na veze,  ne samo između  ljudi koji su u romantičnim vezama/ odnosima,  već i u  odnosima sa kolegama, slučajnim prolaznicima, prijateljima i onima koje ćemo tek upoznati.

Kome je namijenjena radionica?

Namijenjena je parovima, ali i osobama koje nisu u vezama, onima koji bi  htjeli ostvariti nove odnos/e utemeljene na ljubavi  i  osobama koje rade na kvaliteti najvažnijeg odnosa u svom životu; sa samim sobom.

O radionici

Nakon uvodnog dijela o kojem govorimo o odnosima kakvi jesu i onome što očekujemo nakon ove radionice, nastavljamo sa upoznavanjem 6 najčešćih negativnih obrazaca u vezama koje prenosimo  iz djetinjstva i roditeljskih odnosa i upoznajemo se sa tehnikama transformacije obrazaca u odnosima. Radimo u grupi i u parovima proširujući dosadašnji koncept povjerenja, davanja i primanja  pažnje, sigurnosti i izvjesnosti. Radionica je upotpunjena sa  sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovorima na pitanja.

O tehnici transformacijskog disanja

Transformacijsko disanje je tehnika emocionalnog dekodiranja, čija je svrha otpuštanje prošlih događaja, misli, emocija, situacija te svih dijelova stvarnosti koje više nisu u skladu sa onime što hoćemo živjeti. Život u  sadašnjem trenutku zahtijeva određene „prilagodbe“ od kojih se većina njih odnosi na kreativno djelovanje sa mjesta svjesnosti i odgovornosti za sve aspekte vlastite stvarnosti.

Dobrobiti transformacijskog disanja

  • oslobađanje utjecaja stresa i opća relaksacija
  • oslobađanje od utjecaja prošlih negativnih situacija na naš sadašnji život
  • otpuštanje blokirajućih stanja
  • potenciranje  radosti i životnog entuzijazma
  • poboljšanje kvalitete disanja doprinosi bržoj regeneraciji tijela, djelujući putem absorbcije kisika u tijelu
  • pomlađuje organizam

Dah je spona između uma i tijela

a ova tehnika tu vezu produbljuje intenzivom 40-minutnog disanja,  tokom kojeg se „čistimo“ od starih blokirajućih obrazaca, misli i emocija, dopuštajući svome tijelu da stvori nove referentne točke po kojima pamti ono što smo odlučili kreirati, tj. nove više misli kojima težimo vibrirati. Radionica je upotpunjena sa sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovore na pitanja koja se uvijek pojave.

O voditeljici

Autorica radionica je mag. politologije Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g. Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine, da bi ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose. Nakon  školovanja za instruktoricu transformacijskog disanja kod Chantal Gressard, učenice Sondre Ray, autorice poznatih knjiga  sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja, započinje sa pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od  pedesetak  radionica iz različitih sfera življenja. Uz transformacijsko disanje voli  meditaciju, prirodu i sve što je čini sretnom.

Trajanje radionice: radionica traje od 14.30 do 18.30 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1 (IV. kat)

Google Maps – Derenčinova ulica 1, Zagreb, Croatia

Termin održavanja: nedjelja, 22.06.2014. od 14:30 -18:30 sati

Donacija: 200 kn

Popusti za polaznike prijašnjih radionica: donacija 150 kn

Više o prijašnjim radionicama Transformacijskog disanja i utisci polaznika

Prijave se vrše na broj telefona 091/ 576 0449  ili na e-mail: katarina.perkovic@gmail.com

 PREDBILJEŽI ME