//
sada čitate...
Cjelovito spavanje, DOGAĐANJA, Kreativna vizualizacija, Lucidno Sanjanje, Meditacija, OBAVIJESTI, PRESS - TV - MEDIJI, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Yoga disanja

4. radionca škole lucidnog sanjanja u nedjelju, 01.06. TV INTERVJU u emisiji NA RUBU ZNANOSTI Krešimira Mišaka4. radionica i posljednja radionica ciklusa lucidnog sanjanja se održava u nedjelju 01.06. 2014. na istom mjestu i u isto vrijeme u 11.00 sati.

Pozdrav,

Gordan

P.S. budući sam gostovao u emisiji NRZ s temom koja je bliska lucidnom sanjanju, šaljem vam link na emisiju koga bude zanimalo:

https://www.youtube.com/watch?v=7mmmtARriio&list=PL75A3C73B7124738B

Datum objavljivanja: 14. svi 2014. 

Na rubu znanosti, emisija o izvantjelesnim iskustvima u teoriji i praksi, prikazana 12.05.2014. na Hrvatskoj radioteleviziji HTV3. Gost emisije je mr.sc. Gordan Topić Nia.

Natur-individuacijska asocijacija NIA – Zagreb
                     www.nia.hr

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.959 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.094.388 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: