Radionica: Uklanjanje neugodnih uspomena, emocija, odnosa, navika i trauma

Raduje me da proslijedim ovu poruku barem jednoj osobi kojoj to treba …

ČIŠĆENJE NEUGODNIH USPOMENA, SJEĆANJA, OSJEĆAJA I TRAUMA

Radionica se sastoji od dva dijela:

1.      Čišćenje neugodnih uspomena, sjećanja i emocija 

2.      Čišćenje neugodnih trauma

U prvom dijelu prisutni se upoznavaju s postupkom čišćenja emocije koje su ostavile neugodan trag i čine nam veliku prepreku u svakidašnjem radu. Neugodne emocije su: ljutnja, bijes, srdžba, ogorčenje, tuga, sjeta, anksioznost i slične koje su se dogodile u nekoj situaciji ili više njih. Svaka od ovih emocija može se očistiti vrlo brzo i jednostavno. Svi se upoznavaju s metodom čišćenja i svatko očisti svoju neugodnu uspomenu. Ovisno o prihvaćanju, očisti se od 20 do 100 posto neugode. Na radionici se samo pokazuje način rada i mogućnosti koje ulaze u područje odnosa, zdravlja, posla, loših navika, organizacijskih sposobnosti i slično, a ako je potrebno, moguće je dogovoriti i dodatne konzultacije.

Drugi je dio namjenjen nešto težim traumama kao što su traume od raznih oblika nasilja: fizičko, seksualno,, emocionalno, mentalno i sllično. Ova metoda rješava traume na dubokom nivou čak do zaborava same situacije. Inače se koristi  za način opraštanja i ima duboke duhovne posljedice. Može se nabaviti i cd snimljen upravo za ovu metodu.

Kombinacijom ovih dviju, ali i još nekih tehnika, moguće je očistiti bilo koji loš, neugodan osjećaj, traumu i sjećanje.

Rad na tome je jako jednostavan, učinkovit i brz, a izuzetno snažno povećava kvalitetu života.

Voditelj radionice: Ivan Modrušan

Mjesto održavanja: Nodilova 18, Zagreb

Vrijeme održavanja: utorak 22.04.2014. u 18 sati

Ulaz: dobrovoljni prilog

Potrebna je najava dolaska na broj 091 943 12 44