ZUMBA i ZUMBA KIDS – plesni trening, upisi u tijeku!

Plesni trening Zumbe – s proljećem 2014. počinje ponovno u Apolonu!

Svi naši dragi polaznici i ljubitelji plesnih programa još se uvijek rado sjećaju Maše, talentirane i vesele voditeljice Zumbe – energy mixa, ali nakon njenog odlaska natrag doma u Ukrajinu, nismo našli adekvatnu zamjenu tko bi preuzeo grupu.  Sve dok mi se ovih dana nije javila Saša … iz Slovenije. Izgleda da je Apolonu suđeno da Zumbu vode “strankinje”  :)! Saša se služi hrvatskim, a ako nešto i “pogriješi” vjerujem da će biti simpatično, jer je jezik plesa univerzalan i kada se radi sa srcem i dušom, svima razumljiv.

Sada još samo trebate doći na sat i isprobati kako to radi Saša!

Nakon što pročitate njenu simpatičnu kratku biografiju, vjerujem da ćete biti, baš kao što sam i ja, znatiželjni :).

Saša Žvokelj - ZUMBA Slo.

“Ime mi je Saša i dolazim iz Slovenije. Radila sam u teatru 8 godina, a zbog zdravstvenih razloga nisam se smjela baviti sportom. Nakon 10 godina sve sam prestala i počela plesati u plesnoj grupi show dance – jazz balet, postali smo odlična grupa i bilo nas je moguće vidjeti na nastupima po cijeloj Sloveniji. Nakon toga vodstvo grupe je preuzela kod nas poznata radijska i TV voditeljica. Svakog su vikenda intenzivni treninzi na drugom kraju Slovenije bili fenomenalni.

Zatim je izašla Zumba. Na prvi je sat otišla moja mama i toliko se oduševila da me inspirirala da odem probati premda mi se nije išlo, jer sam već odrđivala naporne plesne treninge. Otišla sam i ja isprobati to čudo i bilo mi je fenomenalno, totalno me obuzelo, išla sam napraviti licencu i sada sam već dvije godine licencirana instruktorica Zumbe za odrasle i Zumbe kids – za djecu. Volim raditi s klincima i imam školu za odgajatelja samo mi još treba stručni ispit. Obožavam ples, dolazim iz jazz baleta kojeg još uvijek puno volim, ali Zumba – to je ono što volim i radim sa srcem.”

Saša Žvokelj,

Zumba (R) fitness instructor i zumba (R) kids instructor

Zumba, kao dinamičan plesni program, kombinacija je plesnih pokreta: salsa, reggaeton, mambo, flamenco, rumba, merengue, belly dance i hip hop. Satovi počinju zagrijavanjem u bržem tempu Latino glazbe osnovnim koracima i radom ruku. Osnovne pokrete instruktori nadograđuju plesnim pokretima iz raznih stilova, što čini satove zanimljivim i uzbudljivim.

Zumba je zamišljena kao funky mix između partyja i plesnog treninga. Najvažnije je u treningu uživati, dobro se zabaviti i svojim tempom “loviti” pokrete, bez obzira kako sami sebi smiješno izgledali :). Satovi su opušteni i nema pritiska da se pokreti moraju odmah usvojiti. U početku se svi sebi činimo nekoorinirani, jer je to nešto novo što vjerojatno nismo nikada prije vježbali, pa svi griješimo i to je sasvim O.K.! Sjetite se da će biti lakše s praksom i zabavljajte se! Najlakši način da otkrijete Zumbu je da dođete na sat.

Termini treninga: utorak i četvrtak, od 20.00 -21.00 h

Mjesečna članarina: 250 kn (za 2 x tjedno)

Popust: -20%  za članove Apolona, studente, nezaposlene, umirovljenike, obiteljski popust –  mjesečna članarina: 200 kn (za 2x tjedno)

Dobro došli su svi, sa ili bez plesnog iskustva, a budući da uvodimo i Zumba kids, ako ih zanima, na sat slobodno povedite i djecu, neka se rasplešu! Sa treninzima počinjemo u svibnju 2014., po okupljanju grupe.

PREDBILJEŽBE