Poziv na ciklus plesnih radionica: „PROLJEĆE U MENI“, 29.04.,13.05.,27.05.

Dragi svi,

veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na ciklus plesnih radionica pod nazivom “Proljeće u meni”.

U ovo doba kada se priroda oko nas budi, dani su sve duži i sunce nas sve više izmamljuje da mu se veselimo, odlična je prigoda pozabaviti se i s buđenjem proljeća u nama. Kako i priroda prolazi određene faze, tako se razvija i naš unutarnji proces pa zato ciklus od tri radionice:

Tema prve radionice: Proljetno čišćenje – utorak 29.4.2014. (20 -22h) – vrijeme je za generalno spremanje, što još nosimo sa sobom, a ne treba nam više, što možemo ostaviti i postati lakši, poletniji, kao ptice?

Tema druge radionice: Budim se slobodna – utorak 13.5.2014. (20- 22h) – nakon što smo ostavili iza sebe nepotrebno, ostalo nam je više prostora za novo, prepuštamo se buđenju prirodnih impulsa u nama i istražujemo gdje nas ta nova sloboda vodi, kako izražavamo svoju slobodu?

Tema treće radionice: Živim uživanciju – utorak 27.5.2014. (20 -22h) – u našoj slobodi posvetili smo se upravo onome što nas baš veseli i dali svom životu novu dimenziju – dimenziju gušta i uživancije! Dok priroda uživa u novom životu, zašto ne bismo i mi? 🙂

Proljeće u meni

Kroz ples ćemo istraživati ove teme, predati se unutarnjem vodstvu, oživjeti tijelo i pritom se odlično zabaviti. 🙂

Radionice su otvorene za sve, sa ili bez plesnog iskustva. Ne trebate nikakve korake s tečajeva, ovdje nema koreografije, niti ograničenja, trebate se samo prepustiti vlastitim pokretima uz pomoć glazbe koja nam služi kao plovilo na moru unutarnjih valova. 🙂

Mjesto održavanja radionica: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. kat.

Vrijeme: utorak 29.4.2014, utorak 13.5.2014. i utorak 27.5.2014., sve radionice u terminu od 20h do 22h. (Ako vam slučajno ne paše termin utorkom, postoji mogućnost i prebacivanja na drugi dan u tjednu – ponedjeljak, četvrtak, petak, pod uvjetom da je dvorana slobodna, tako da se možete i u tom slučaju javiti).

Možete se prijaviti na pojedinačnu radionicu ili na cijeli ciklus.

Ulaganje po radionici: 70kn (uz ostvaren promotivni popust od 30% na redovno ulaganje od 100kn).

Ako se odlučite za cijeli ciklus ukupno ulaganje je samo 160kn (umjesto punog iznosa od 210kn nakon popusta).

Više o voditeljici radionice: IVANA ŠTULIĆ, strastvena plesačica od najranijih sjećanja, plesala sam i plešem uz radio, na plesnjacima nekad davno uz svoje roditelje, zatim na tečajevima standardnih i latino plesova, nebrojenim salsa partyjima, u dvoranama za sportski ples, u duhu 5 ritmova i kontakt improvizacije, a spontano znam zaplesati i na ulici i u prirodi. 🙂 Iako u svakodnevici radim „ozbiljan“ posao i bavim se mnogim drugim aktivnostima, za mene ples je život, a život je ples i gotovo pa da nema toga što me ne tjera na gibanje. 🙂 Tu energiju želim prenijeti na ovim radionicama.

Ovdje možete saznati više o voditeljici kao i pročitati dojmove s prethodnih radionica: http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!dojmovi/c24vq (Firefox, Chrome, Internet Explorer 9 ili više).

Ovo je vaša prilika da plešete onako kako samo vama paše i podijelite to iskustvo s drugim dušama koje znaju kako je to dobar osjećaj. 🙂

Prijave za prvu radionicu molim poslati do nedjelje 27.4.2014. na e-mail ivana.stulic@gmail.com. Za sve ostale radionice prijave molim poslati do 3 dana pred početak. Za sva pitanja slobodno mi se obratite na spomenutu e-mail adresu ili broj mobitela 091 4501 328.

Molim da proslijedite ovaj poziv svim zainteresiranima. Unaprijed hvala.

Veseli plesni pozdrav,
Ivana Štulić

 

„Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”  ~Robin Williams

PREDBILJEŽBE