Besplatno predavanje srijedom – HOMEOPATIJA -MEDICINA BUDUĆNOSTI

Srdačno vas pozivamo na besplatno predavanje o homeopatiji koje povodom svjetskog Tjedna homeopatije, organiziramo u prostoru centra Apolon.

homeopatijaHomeopatija je alternativna grana medicine koja potiče samoiscjeljujuće snage organizma u borbi protiv bolesti. Pripravci su prirodnog porijekla, netoksični,bez nuspojava,sigurni za bebe,djecu,trudnice,starije osobe. Po učestalosti korištenja na trećem mjestu među ostalim medicinskim metodama.

Predavač: Žaklina Gojanović,diplomirani homeopat ,završeni studiji homeopatije LICH,.IACH.član HUH-a sa licencom za rad,dugogodišnja praksa rada s djecom,usavršavanje na seminarima i kongresima u zemlji i inozemstvu.

Vrijeme besplatnog predavanja: srijeda, 09.04.2014. od 18.30 – 19.30

PREDBILJEŽBE

Radionica homeopatije: Temperatura – bolest ili lijek

Naučite o osnovama homeopatije -kako pomoći svojim bližnjima i sebi koristeći prirodne pripravke bez neželjenih posljedica. Zašto je temperatura važna za zdravlje-zablude i činjenice. Saznajte kako i koje pripravke koristiti kod povišenetemperature. Prikaz remedija za temperaturu uz jednostavna objašnjenja kako ih razlikovati i upotrebljavati. Potaknite bolji imunitet vaše djece i ukućana koristeći prirodne pripravke. Moguća nabava remedija po promotivnoj cijeni.

PREDBILJEŽBE